Antena Meniu Search
x

Mesaje de Anul Nou 2019. Cele mai haioase SMS-uri și urări de Anul Nou

Mesaje de Anul Nou 2019. Ne mai despart doar câteva ore de 2019 și e momentul să le trimitem celor dragi, rude, prieteni, colegi, mesaje și urări care să-i însoțească în Noul An.

Mesaje de Anul Nou 2019. Ne mai despart doar câteva ore de 2019 și e momentul să le trimitem celor dragi, rude, prieteni, colegi, mesaje și urări care să-i însoțească în Noul An.

Cele mai haioase SMS-uri de Anul Nou

Mesaje haioase de Anul Nou 2019

“La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc”

Pe acelaşi subiect

Citește și Superstiții de Anul Nou. Ce trebuie să facă ca să ai noroc tot anul

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

"Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!"

"Noul an să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!"

“Previziuni meteo de Revelion 2019: o furtună de pupici şi îmbrăţişări…te sfătuim să închizi umbrela şi să-ți deschizi inima. La Mulți Ani 2019 şi un An Nou Fericit!”

Mesaje haioase de Anul Nou 2019

“Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

”Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2019”

Cele mai haioase urări de Anul Nou

”Ieri e istorie, mâine e mister, azi este un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La mulţi ani şi un an nou fericit!".

”Îţi doresc ca în anul 2019 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!”

Mesaje și SMS-uri haioase de Anul Nou 2019

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

“Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi Bani)!”

“Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Mesaje de Anul Nou 2019. Cele mai haioase SMS-uri și urări de Anul Nou