Antena Meniu Search
x

Mesajul SFÂŞIETOR al unei fete de 15 ani, care s-a sinucis după ce a fost violată în grup: "Aveţi puterea să opriţi toate astea"

O fată de 15 ani s-a sinucis după ce a fost violată în grup pe când avea doar 13 ani.

Înainte de a-şi lua viaţa, Cassidy Trevan, din Australia, a scris un mesaj de adio sfâşietor, adresat colegilor ei de şcoală:

"Numele meu este Cassidy Trevan şi am fost violată de câţiva colegi care frecventează în continuare şcoala în care învăţ. Îmi doresc ca elevii şcolii să-mi afle povestea pentru a-i pune în gardă. Mă tem că ceea ce mi-au făcut mie, le-ar putea face şi altora sau măcar ar putea încerca. Dacă cineva încearcă vreodată să vă facă aşa ceva, credeţi-mă, merită să luptaţi împotriva lor. Dacă nu o veţi face, veţi regreta tot restul vieţii, aşa cum regret eu. Puteţi să o faceţi. Fiţi atenţi. Consideraţi-vă avertizaţi. Aveţi grijă de voi", se poate citi în scrisoarea găsite de mama fetei în computerul tinerei.

Dorind ca vocea fetei sale să fie auzită, femeia a postat dramaticul mesaj pe Facebook, sub titlul "Hărţuirea mi-a omorât copilul".

Pe acelaşi subiect

Violul a fost raportat autorităţilor din Australia, dar Cassidy nu a făcut niciodată o plângere formală de teamă că agresorii ar putea încerca să se răzbune. 

Deşi în decurs de doi ani, tînăra şi mama sa au discutat cu poliţiştii de mai bine de 20 de ori, în cele din urmă, cazul a fost clasat din lipsă de dovezi.

Potrivit mamei sale, citată de The Sun, după crunta întâmplare fata a avut insomnii, atacuri de panică, coşmaruri, precum şi alte problemele psihologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Mesajul SFÂŞIETOR al unei fete de 15 ani, care s-a sinucis după ce a fost violată în grup: "Aveţi puterea să opriţi toate astea"