Antena Meniu Search
x

Meseria de şofer de ambulanţă, tot mai căutată. Salariu de la 4.500 de lei

Record de candidaţi pentru un post de ambulanţier. Atraşi de salariul mare, dar şi de faptul că pot lucra aproape de casă, peste 40 de oameni s-au înscris în concurs la Botoşani. Meseria de şofer de ambulanţă nu e deloc uşoară, spun cei cu experienţă.

de Redactia Observator

la 25.09.2019, 20:35

Vezi și

Record de candidaţi pentru un post de ambulanţier. Atraşi de salariul mare, dar şi de faptul că pot lucra aproape de casă, peste 40 de oameni s-au înscris în concurs la Botoşani. Meseria de şofer de ambulanţă nu e deloc uşoară, spun cei cu experienţă. Lucrează în ture de 24 de ore şi trebuie să fie mereu extrem de atenţi.

În cursa pentru salvarea vieţilor, şoferii de ambulanţă ştiu că fiecare secundă contează. În ture de câte 24 de ore, sunt mereu în alertă. Nu e o meserie uşoară, dar e din ce în ce mai căutată.

După pensionarea unui şofer, la Botoşani, pentru un singur loc s-au înscris nu mai puţin de 41 de candidaţi. La prima probă s-au prezentat doar 37.

Șofer de ambulanță - salariu de la 4.500 de lei

Şoferii de ambulanţă trebuie să aibă carnet de conducere pentru categoriile B, C, E şi experienţă profesională de cel puţin şase ani ca şofer de camion.

După interviu se va alege noul ambulanţier, care în primii doi ani va lucra pe transport şi va face un curs de specializare. Abia apoi se va putea ocupa de urgenţe.

După aproape 40 de ani de muncă ca şofer de ambulanţă, Petrică se va pensiona în noiembrie. Deci, în curând, va fi încă un loc disponibil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un medic specialist sau un medic primar de pe ambulanţă ajunge să câştige peste 11.500 de lei lunar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Meseria de şofer de ambulanţă, tot mai căutată. Salariu de la 4.500 de lei