Antena Meniu Search
x

Observator Special: Metode de parcare ce nu trebuie urmate!

Parcarea e pentru unii o arta, pentru altii o mare durere de cap! Si nu doar a lor, pentru ca de cele mai multe ori, incurca grav si pe restul lumii.

Vezi și

Dintre asii volanului cu probleme de directie, zilele acestea s-au remarcat cativa soferi din Baia Mare. Bravii invartitori ai volanului s-au dat peste cap, si la propriu si la figurat, si au inventat cateva metode de parcare ce cu siguranta vor dainui. In aceasta categorie exclusivista intra parcarea la iarba verde, parcarea direct in rau si parcarea "Mi-am tras sosea".

E o lebada. Ba nu, e o sirena. Ba nu, e un submarin. Da' de unde? E o masina. Bun, e o masina, dar ce cauta in rau. Are probleme de personalitate? Sau are probleme de. sofer? Prea multe intrebari, prea putine raspunsuri. Sa vedem ce zic oamenii care au fost martori ai parcarii. Ma rog, lansarii la apa. Sau cum s-o numi ceea ce a vrut soferul sa faca.

Parcarea demna de "Ghidul soferului incepator" apartine unei domnisoare. Care a crezut ca bolidul bavarez pe care-l conduce poate sa fie si submarin la nevoie. Ce-a gandit, doar ea stie. Si nu prea a vrut sa stea de vorba cu echipele de filmare venite sa suprinda pentru posteritatea parcarea ei. lacustra. Dupa ce martorii ilarului eveniment au obosit de atata ras, au gasit si explicatii pentru plonjeul in raul Sasar.

Iar daca erati convinsi ca nu avem cu ce sa va mai surprindem, tot din Baia Mare vine si urmatoarea metoda de parcare. I se mai spune metoda Terente Haiducul sau Unde e cheia de la boschet? Protagonisti sunt doi tineri pentru care curajul a fost urias si drumul prea mic. Rezultatul? A ucis cativa arbusti, a distrus un cauciuc si a impodobit parcul cu un nou exponat. Propria masina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Metode de parcare ce nu trebuie urmate!