Antena Meniu Search
x

Mezelurile de post, cocktail de E-uri

În postul Paştelui se numără păcatele. Ale celor care fac produse de post. Mezelurile care nu sunt de dulce sunt un cocktail de E-uri, avertizează nutriţioniştii. Mai grav este că printre ele sunt şi E-uri cancerigene. În plus, multe produse pe care scrie "de post" nu sunt deloc aşa.

Vezi și

 Aşa arată lista ingredientelor pe care le conţin mezelurile de post. Numai E-uri. Iar scrisul este atât de mic încât ai nevoie se lupă să înţelegi ce mănânci de fapt.

Nu puţin sunt românii care ţin postul şi ca pe o cură. Sunt convinşi că fără carne îşi curăţă organismul. Unele produse de post fac însă mai mult rău decât bine. În locul postului fără carne ne alegem cu o cură de. euri.

Iar în post, comercianţii mai fac un păcat. Multe produse pe care le credem de post sunt, de fapt, de dulce. Specialiştii vă recomanădă să citiţi cu atenţie eticheta înaite de a pune produsele în coş.

Comercianţii care aplează la astfel de practici de înşelare a consumatorului riscă amenzi de la cinci mii până la 50 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mezelurile de post, cocktail de E-uri