Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Micul erou din foc își revine

Adrian şi Cristi, cei doi fraţi care s-au salvat din foc după ce casa lor a ars, trăiesc şi dau semne că îşi revin, în două spitale din ţară

de Redactia Observator

la 25.04.2015 , 19:33

Adrian şi Cristi, cei doi fraţi care s-au salvat din foc după ce casa lor a ars, trăiesc şi dau semne că îşi revin, în două spitale din ţară

Mai grav este Adrian, băiatul de 11 ani care şi-a luat frăţiorul mai mic în braţe şi l-a aruncat pe fereastră, ca să-l salveze. Fumul i-a afectat căile respiratorii, iar flăcările i-au ars gâtul şi faţa. Este la terapie intensivă, iar astăzi a rostit primele cuvinte. Gestul copilului a impresionat un sat întreg. Pentru comunitatea din Runcu Salvei, Bistriţa- Năsăud, Adrian e un erou. 

Trăieşte. La fel şi frăţiorul pe care l-a salvat. Au scăpat ca prin minune din casa în flăcări. A fost, de fapt, minunea lui Adrian. Băiatul de 11 ani a spart geamurile dormitorului, şi-a luat fratele mai mic în braţe şi l-a aruncat pe fereastră. Abia apoi s-a salvat pe el.

Vezi și

Copiii erau singuri, când camera lor a luat foc de la o priză ce a aprins perdeaua. Părinţii erau plecaţi în sat, împreună cu fraţii mai mari ai copiilor. Ajutau la pregătirea unei nunţi.

În faţa casei, fraţii au fost despărţiţi de medici. La fel şi părinţii. O ambulanţă l-a dus pe Cristi la spitalul din Bistriţa. La căpătâiul lui a stat tot timpul mama. În stare mult mai gravă, Adrian a fost dus cu elicopterul la Braşov, iar de acolo cu o ambulanţă la Bucureşti. Fumul i-a afectat căile respiratorii. Astăzi, băiatul şi-a întrebat tatăl ce face Cristi. Frăţiorul pe care l-a salvat.

Acasă, în satul din Bistriţa - Năsăud, sora lor mai mare şi fratele caută printre ruine. În ajutorul fraţilor au sărit rudele şi vecinii.

Primăria le va da lemne să-şi ridice o casă. În satul din Bistriţa Năsăud, Adrian, copilul de 11 ani pentru care viaţa fratelui a fost mai importantă decât a lui, e un erou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Micul erou din foc își revine