Antena Meniu Search
x

Mihaela, asistentul social care a murit într-un accident rutier, a fost inmormântată

Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Mihaela, asistentul social care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier.

Vezi și

 Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Mihaela, asistentul social care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier. Femeia însoţea doi copii instituţionalizaţi a căror mamă tocmai murise, când microbuzul în care se aflau a fost lovit în plin de un autobuz. Astăzi, copiii şi soţul Mihaelei, prieteni dar şi simpli cunoscuţi şi-au luat adio de la ea.

Mihaela s-a stins în urmă cu 3 zile pe un pat de spital. A supravieţuit accidentului în care tânărul de 19 ani de care avea grijă şi-a pierdut viaţa, dar rănile extrem de grave au răpus-o.

A lăsat în urmă o familie răvăşită de durere. Fiul, proaspăt tată, fiica şi soţul au condus-o astăzi pe ultimul drum împreună. Alături le-au fost prieteni, colegi, vecini sau oameni care o cunşteau puţin, dar suficient cât să-şi dea seama că Mihaela o să le lipsească.

200 de oameni au fost alături de Mihaela în ultima zi pe pământ. Toată lumea şi-a adus aminte de femeia care se implica în tot ceea ce făcea, care avea grijă de copiii instituţionalizaţi ca de proprii ei fii şi care nu se dădea în lături atunci când putea rezolva problemele celor din jur.

Mihaelei îi va urma în mormânt şi Nelu, tânărul de 19 ani care a murit în acelaşi accident. Trupul lui va fi depus la aceeaşi capelă, dar va fi condus pe ultimul drum mâine, în comuna natală. Fratele său, Cătălin, este în continuare în stare gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mihaela, asistentul social care a murit într-un accident rutier, a fost inmormântată