Antena Meniu Search
x

Mihai Stoica a fost eliberat din închisoare

Judecătorii au decis că poate să plece acasă, dar numai după ce fostul manager al echipei Steaua a dat un examen. I s-a cerut să spună rapid titlurile cărţilor scrise după gratii, dar şi să explice cum a devenit un scriitor prolific într-un timp atât de scurt. Mihai Stoica a stat închis doi ani pentru "Dosarul transferurilor".

Vezi și

 Mihai Stoica, în schimb, a fost eliberat din închisoare. Judecătorii au decis că poate să plece acasă, dar numai după ce fostul manager al echipei Steaua a dat un examen. I s-a cerut să spună rapid titlurile cărţilor scrise după gratii, dar şi să explice cum a devenit un scriitor prolific într-un timp atât de scurt. Mihai Stoica a stat închis doi ani pentru "Dosarul transferurilor".

De îndată ce porţile de la Jilava s-au închis în urma lui, Mihai Stoica a făcut bilanţul. Întâi financiar, apoi. personal.

"Meme" Stoica a stat după gratii 713 zile, din cele 1.280 pe care le-a primit în decizia de condamnare în "Dosarul transferurilor". I s-au scăzut 94 de zile pentru că a muncit şi încă 120 de zile pentru cele 4 lucrări ştiinţifice pe care procurorii i le contestă.

Examenul decisiv a fost dat, azi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Ilfov. Lui Mihai Stoica i s-a cerut să spună titlurile celor patru cărţi şi să explice cum le-a scris într-un timp atât de scurt.

Mihai Stoica a spus că şi-a scurtat programul de somn, ca Mircea Eliade, pentru a putea scrie cât mai mult. A mărturisit şi că e nemulţumit de titlul lucrării "Competiţia". O carte atacată şi de procurori, pentru că are 110 pagini dintre care numai 9 scrise. Restul sunt umplute cu grafice şi emoticoane.

Mihai Stoica este al 5-lea condamnat din Dosarul Transferurilor care iese din închisoare, după George Copos, Jean Pădureanu, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Mihai Stoica a fost eliberat din închisoare