Antena Meniu Search
x

Mii de turişti români au ales autocarul pentru vacanţe în Grecia, Bulgaria sau Turcia

Autocarele duc peste o sută de mii de români la plajă, în Grecia, Bulgaria sau Turcia. Vacanţa low cost e un trend anul acesta, spun agenţiile de turism.

Vezi și

Autocarele duc peste o sută de mii de români la plajă, în Grecia, Bulgaria sau Turcia. Vacanţa low cost e un trend anul acesta, spun agenţiile de turism.

Autocarul a sosit, porneşte distracţia. E joi seară, iar în Capitală, 100 de oameni, cu bagaje şi planuri, urcă la bord. Au în faţă 16 ore, dar în ţinuta de vacanţă, frumoasa Grecie pare deja mai aproape de ei.

Lefkada, Perigiali, a fost o reducere cred mai mult de jumătate din costul biletului şi ne-am hotărât aşa.

Când sunt şi copii, lungul drum e mai dificil. Cei mici îşi pierd repede răbdarea, dacă părinţii nu au plecat pregătiţi de acasă.

Pe acelaşi subiect

Medicii ne recomandă să nu consumăm băuturi carbogazoase sau alcoolice, când suntem la drum. În plus, la o astfel de călătorie, opririle sunt dese, iar pasagerii trebuie să aibă grijă de bunurile lor de valoare.

Când se întorc în autocar, o pernă pentru susţinerea gâtului e mereu utilă. Mai ales că cea mai mare partea a traseului e parcursă noaptea. 

Vacanţele cu autocarul sunt, într-adevăr, din nou la modă. E vorba despre un concept de tipul "călătoreşte inteligent". Iată că şi turiştii români au posibilitatea, pentru sume care se învârt undeva în jurul la 100-150 de euro, 200 de euro în funcţie de sezon şi de destinaţie, să-şi petreacă şase-şapte zile la malul mării.

Destinaţia preferată a românilor rămâne Grecia.

Pentru cele mai multe destinaţii elene, zborul ar dura puţin peste o oră. Avionul e varianta rapidă, dar mai scumpă. Aşa că, anul acesta, peste 120 de mii de români vor ajunge la plajă, în Bulgaria, Grecia sau Turcia, cu autocarele agenţiilor de turism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mii de turişti români au ales autocarul pentru vacanţe în Grecia, Bulgaria sau Turcia