Antena Meniu Search
x

Miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena vrea custodia comună a fiicei sale cu Irina Cristescu

Custodie comună fără negocieri. Asta a cerut astăzi în instanţă, la Bucureşti, miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena. Vrea să şi spună cuvântul în viaţa, educaţia şi creşterea fetiţei pe care o are alături de românca Irina Cristescu. Soţia lui nici nu vrea să audă.

Vezi și

Custodie comună fără negocieri. Asta a cerut astăzi în instanţă, la Bucureşti, miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena. Vrea să şi spună cuvântul în viaţa, educaţia şi creşterea fetiţei pe care o are alături de românca Irina Cristescu. Soţia lui nici nu vrea să audă.

După aproape doi ani de certuri şi scandaluri, Irina Cristescu şi Hector Bitar reîncep lupta. Tatăl fetiţei de 3 ani s-a afişat astăzi la instanţă cu o cerinţă clară: custodie comună asupra copilului. 

-Vreau să ştiu ce face fiica mea, cum e, la ce şcoală merge, să fiu la curent cu viaţa ei. Vreau pur şi simplu un program de vizită, normal, oficial.

O cerere pe care milionarul mexican a trimis-o la dosar după doi ani de la începerea procesului şi pe care Irina o găseşte suspectă. 

Pe acelaşi subiect

-Poate un om dependendent de alcool şi de droguri şi care are o tentativă de omor faţă de mamă, în timpul sarcinii, să decidă în mod echilibrat asupra oricărei decizii importante pentru educaţia unui copil? Absolut exclus să se întâmple! Este tardiv şi interesul pe care îl manifestă pentru acest copil, pe care l-a manifetat sporadic, fără a-i oferi vreodată vreo susţinere economică sau de altă natură.

Dar Hector spune că fiicei sale îi este dor de el şi se plânge că o vede doar pe internet. 

-Îmi zice "tata", ne trimitem pupici, suntem în continuă comunicare. Ceea ce vreau este ca atunci când vin în ţară să o pot vedea în fiecare zi, cât timp sunt aici. Şi pe viitor, când fiica mea va creşte, să pot călători cu ea, să o iau cu mine în România, în Europa, să-şi cunoască cealaltă familie din Mexic.

Instanţa va decide dacă solicitarea lui Hector este sau nu târzie. Apoi, vor începe dezbaterile şi asupra pensiei alimentare şi stabilirea vinei.

Averea familiei arhitectului era estimată la peste 80 de miliarde de dolari.  Până la discuţiile legate de bani, cei doi soţi separaţi îşi văd fiecare de viaţă. Irina a lipsit la termenul de astăzi, pentru că are un proiect de design vestimentar la Viena în timp ce Hector este... în căutări. A fost fotografiat de paparazzi alături de o domnişoară blondă la un hotel din Capitală, iar pe reţelele de socializare se afişează cu o brunetă focoasă. 

Următorul termen a fost stabilit pentru luna martie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena vrea custodia comună a fiicei sale cu Irina Cristescu