Antena Meniu Search
x

Militarul electrocutat la Alba Iulia nu a avut nicio șansă. 27.000 de volți i-au străbătut trupul

Clipe dramatice la Alba Iulia. Un militar a murit electrocutat în gara din localitate. Venise cu trenul de la Turda împreună cu alţi colegi. Ei însoţeau patru complexe antiaeriene Ghepard, care urmau să participe la ceremoniile organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Vezi și

Clipe dramatice la Alba Iulia. Un militar a murit electrocutat în gara din localitate. Venise cu trenul de la Turda împreună cu alţi colegi. Ei însoţeau patru complexe antiaeriene Ghepard, care urmau să participe la ceremoniile organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Atenție, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Convoiul abia ajunsese în gara din Alba Iulia. Militarii trebuiau să descarce cele patru tancuri de pe platformă. Unul dintre ei urcase în vehicul să-l pregătească. Câteva clipe mai târziu colegii deveneau martorii momentului înfiorător.

În timp ce încerca să dea jos tancul de pe platformă, Alexandru Orosz a atins din greşeală cablurile de înaltă tensiune cu antena echipamentului. Flama l-a cuprins instantaneu.

Abia după ce a fost oprită alimentarea cu curent a liniilor, colegii bărbatului au putut să ajungă la el. Un echipaj Smurd a ajuns imediat la faţa locului. Dar medicii nu au putut face nimic pentru tânărul militar. Cei 27 de mii de volţi care circulă prin firele de curent i-au fost fatali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Militarul electrocutat la Alba Iulia nu a avut nicio șansă. 27.000 de volți i-au străbătut trupul