Antena Meniu Search
x

Militarii răniți luptă pentru viață

O anchetă militară trebuie să afle de ce a căzut elicopterul cu cei 10 soldaţi. Resturile epavei au fost încărcate în trei camioane şi sunt duse la baza militară din Câmpia Turzii

Vezi și

O anchetă militară trebuie să afle de ce a căzut elicopterul cu cei 10 soldaţi. Resturile epavei au fost încărcate în trei camioane şi sunt duse la baza militară din Câmpia Turzii.

Locul de unde pornise ieri misiunea terminată tragic. Deocamdată, accidentul aviatic din Sibiu naşte multe întrebări fără răspuns. Martorii spun că pilotul ar fi încercat să aterizeze pe un teren de fotbal. Nu se ştie de ce a urcat din nou peste copaci. S-a prăbuşit la câţiva kilometri. A explodat şi s-a făcut scrum. 

Câmpul de lângă Mălâncrav a fost periat toată ziua de o armată de oameni. Au strâns tot ce a mai rămas din elicopterul militar MEDEVAC. Fiecare bucată ar putea fi cheia care explică tragedia aeriană.

Resturile au fost urca în trei camioane. Ele vor ajunge la baza militară din Câmpia Turzii unde vor fi expertizate. Ancheta este una strict secretă.

Ieri, când epava elicopterului încă fumega, martorii vorbeau despre minutele dinaintea tragediei.

Cei zece militari făceau un antrenament pentru o misiune de salvare. La baza militară din Câmpia Turzii se antrenează forţele de elită româno-americane din cadrul NATO.

Ancheta penală este coordonată de procurorii de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Militarii răniți luptă pentru viață