Antena Meniu Search
x

Ministrul Agriculturii a cummpărat mere şi struguri româneşti la Festivalul Vinului de la Valea Călugărească

Ministrul Agriculturii a făcut "piaţa" astăzi, la Valea Călugărească. Invitat la un festival al vinului, Petre Daea a scos bani din portofel.

Vezi și

Ministrul Agriculturii a făcut "piaţa" astăzi, la Valea Călugărească. Invitat la un festival al vinului, Petre Daea a scos bani din portofel şi şi-a cumpărat mere şi struguri româneşti. A gustat pere şi a degustat şi un pahar de vin alb. Deşi spune că îl preferă pe cel roşu. 

- Ne spuneţi şi nouă ce vin preferaţi?

- Da, culoarea, roşu, da...

- De ce?

Pe acelaşi subiect

- De ce? Să nu spun "d'aia"!

De băut însă, la festival, ministrul agriculturii a încercat un pahar de vin alb. Sub umbrelă, pentru că doar aşa s-a plimbat printre butoaiele şi tarabele pline, din cauza ploii. Totuşi, Petre Daea s-a bucurat pentru că e semn de belşug pentru la anul. 

S-au bucurat şi producătorii din Valea Călugărească şi din împrejurimi că l-au avut oaspete. Am avut un an bun. Iar ministrul spune că e şi vina... autorităţilor. "În zona în care ne aflăm au fost lansate 158 de rachete anti-grindină, închipuiţi-vă dacă nu aveam acest sistem nu ne puteam bucura de rezultatele muncii foarte grele."

Şi ca atare, dacă munca a fost grea, şi plata e pe măsură. Ministrul agriculturii abia dacă a muşcat dintr-o pară gratis. În schimb, a scos bani din buzunar şi a cumpărat o pungă de mere verzi şi câteva kilograme de struguri. Soi românesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Ministrul Agriculturii a cummpărat mere şi struguri româneşti la Festivalul Vinului de la Valea Călugărească