Antena Meniu Search
x

Minivacanţă încheiată în aglomeraţie: cozi de maşini pe DN1, în sensul spre Bucureşti

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică la prânz, valorile de trafic pe Drumul Naţional 1, pe Valea Prahovei, sunt ridicate, formându-se coloane de maşini, între Predeal şi Azuga. Autoturismele se deplasează cu zece kilometri la oră, iar poliţiştii recomandă şoferilor prudenţă la volan.

Coadă de maşini pe DN1
Aglomeraţie pe DN1, la final de minivacanţă - Observator

Centrul Infotrafic anunţă că valorile de trafic pe Drumul Naţional 1, pe Valea Prahovei, sunt ridicate, formându-se coloane de maşini, între Predeal şi Azuga. Autoturismele se deplasează cu zece kilometri la oră, iar poliţiştii recomandă şoferilor prudenţă la volan.

Potrivit Infotrafic, duminică la prânz, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasau dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei către Capitală, se circula în condiţii de aglomeraţie pe DN 1, între Predeal şi Azuga.

În zonă s-a format o coloană de autoturisme care înainta cu o viteză de aproximativ 10 km/h.

"Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic", au transmis poliţiştii.

Anterior, ei au precizat că se aşteaptă la creşterea valorilor de trafic pe DN 1, din cauza turiştilor carer pleacă din minicavanţa de 1 Iunie, şi recomandau calm şoferilor. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Minivacanţă încheiată în aglomeraţie: cozi de maşini pe DN1, în sensul spre Bucureşti