Antena Meniu Search
x

Video Minivacanţa de 1 Decembrie, pe schiuri, în Păltiniş

Zeci de turişti au petrecut ziua de 1 Decembrie pe schiuri, în judeţul Sibiu. O nouă pârtie a fost deschisă în staţiunea Păltiniş. Oamenii s-au distrat, dar au şi respectat regulile sanitare specifice acestei perioade dificile.

de Redactia Observator

la 02.12.2020, 14:30

Vezi și
  • Mulţi români au preferat să petreacă ziua de 1 Decembrie pe schiuri
  • La Păltiniş, judeţul Sibiu, a fost deschisă o nouă pârtie

Carantina continuă în câteva localităţi din judeţul Sibiu, inclusiv în municipiul de reşedinţă. Fapt pentru care pe noua pârtie de la Păltiniş au avut acces doar turiştii cazaţi în această staţiune sau în localităţi necarantinate.

''Noi am avut şansa că locuim într-o localitate unde nu e carantină'', spune un om.

''E prima zi de schi. Suntem bucuroşi că s-a deschis staţiunea. Sperăm ca măsurile de siguranţă să fie sigure, să fie în regulă'', afirmă un bărbat.

''Super, super frumos. Zăpada este puţin îngheţată, pot să recunosc, dar e foarte bine că au băgat tunurile de zăpadă şi e super fain. Mai ales că vremea e frumoasă, e vreme numai bună de schi. Vă aşteptăm!'', spune o persoană. 

Reguli pentru turişti

Administratorii complexului au deschis deocamdată o singură pârtie. Aceştia îi avertizează pe turişti că măsurile sanitare impuse trebuie respectate pentru ca sezonul să poată continua.

Ioana Dragomir, administrator complex: Distanţarea la cozi, distanţarea la telescaun şi la teleschi şi purtarea în permanenţă a măştii de protecţie. Am suplimentat punctele de vânzare, în primul rând pentru skipass-uri. Ba chiar avem de anul acesta şi vânzarea skipass-urilor online.

Deocamdată, pârtiile din Păltiniş sunt deschise doar în weekend. Abia din 23 decembrie vor fi deschise în fiecare zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Minivacanţa de 1 Decembrie, pe schiuri, în Păltiniş