Antena Meniu Search
x

Video Minivacanța de Paște a început cu accidente pe drumurile țării. În urma impactului dintre 3 mașini, un copil a fost proiectat prin parbriz

Minivacanţa de Paşte începe, ca în fiecare an, cu nervi în trafic. S-a circulat bară la bară pe drumurile principale care duc către o destinaţie de vacanţă, fie spre munte, fie spre mare. Goana după relaxare s-a sfârşit pentru unii în accidente grave.

de Redactia Observator

la 30.04.2021, 19:50

Vezi și
  • Minivacanța de Paște și 1 Mai a început cu accidente pentru unii români.
  • Pe drumurile către principalele destinații de vacanță s-a circulat bară la bară.

Vacanţa s-a şi încheiat abrupt pentru trei şoferi de pe E85. Cele trei maşini s-au ciocnit pe drumul morţii, între comunele Sineşti şi Lilieci.

Impactul a fost atât de violent încât un copil de 6 ani a fost proiectat prin parbriz. Băiatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Este în stare stabilă. Şi unul dintre şoferi, o femeie de 26 de ani, a fost internată la Spitalul Floreasca.

Tot din cauza unui accident s-a circulat bară la bară pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. În carambol au fost implicate patru maşini. Nimeni nu a fost rănit.

Însă, şoferii au ajuns însă să parcurgă 70 de kilometri într-o oră şi un sfert. Sătui să aştepte, unii au luat-o pe banda de urgenţă.

Câteva ore mai târziu, un nou accident a blocat traficul pe A1.Tot patru maşini s-au ciocnit uşor. S-a circulat dirijat pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Ca în fiecare an, DN1 s-a transformat în drumul nervilor. Încă de dimineaţă, mii de şoferi au fost blocaţi zeci de minute pe Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic. Coloanele de maşini s-au întins şi pe un kilometru, iar la intrările în staţiuni a fost aglomeraţie.

Doar pe Valea Prahovei, 1300 de poliţişti vor veghea ca sărbătorile să se desfăşoare fără incidente.

Nici spre mare drumul nu a fost mai lin. Pe autostradă s-a circulat cu 30 de kilometri la oră. Asta se întâmplă din cauza restricţiilor de la Cernavodă care se întind pe 3 kilometri, dar care afectează destul de mult traficul, motiv pentru care coada de maşina se întinde pe aproape cinci kilometri.

Șofer: Avem o oră de când stăm pe 10 kilometri. Merge foarte greu, bară la bară.

Au scăpat de aglomeraţie cei care au ales trenul. Este pentru prima dată din anul 2017 când studenţii nu mai au gratuitate pe tren în această perioadă, însă asta nu i-a împiedicat să plece la mare şi spun asta pentru că trenurile care pleacă din Bucureşti spre Constanţa sunt pline de studenţi.

Turiştii pot ajunge la mare cu trenul în două ore şi jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Minivacanța de Paște a început cu accidente pe drumurile țării. În urma impactului dintre 3 mașini, un copil a fost proiectat prin parbriz