Antena Meniu Search
x

Miracol pentru Anastasia, fetiţa de doar 3 ani operată pe creier şi care acum zâmbeşte din nou

Miracol pentru Anastasia, fetiţa de doar 3 ani operată pe creier şi care acum zâmbeşte din nou. Micuţa a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la creier şi mii de oameni s-au mobilizat pentru ca ea să poată fi salvată.

Miracol pentru Anastasia, fetiţa de doar 3 ani operată pe creier şi care acum zâmbeşte din nou. Micuţa a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la creier şi mii de oameni s-au mobilizat pentru ca ea să poată fi salvată.

Anastasia are 3 ani. Plus 3 luni. Este al doilea copil la părinţi şi suferă de Glioblastom, o tumoră cerebrală malignă deosebit de agresivă. Anastasia a trecut deja printr-o operaţie în România. Urmele cusăturii de pe capul acestui copil te fac să te întrebi, poate pentru a nu ştiu câta oara, de ce viaţa e atât de nedreaptă. Medicii dintr-o clinică din Israel le-au confirmat părinţilor că fetiţa are şanse mari să fie salvată, dacă ajunge acolo şi va fi tratată.

Iar ea poate merge la tratament, pentru că în mai puţin de două săptămâni mii de oameni s-au strâns împreună şi au donat, peste 100.000 de euro fiind strânşi într-o campanie de donaţii care să acopere cheltuielile pentru tratamentele Anastasiei.

Micuţa a ajuns între timp acasă de unde a trimis un zâmbet minunat tuturor celor care au ajutat-o şi care s-au rugat pentru ea.

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetiţei, Daniel, a postat o fotografie cu Anastasia si un mesaj cutremurător. "Daca acum 1 saptamana totul parea negru,cenusiu si fara prea multe sperante, astazi soarele a rasarit din nou, datorita VOUA oamenilor cu suflet mare.

Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutatile si incercarile vietii.Fara VOI nu am fi reusit atat de multe lucruri intr-un timp atat de scurt.

Va multumesc pentru atentie, implicare si daruire.Un zambet sincer si cald de la Anastasia!

SUNTETI MINUNATI!!!🙏🙏🙏🙏🙏"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meci de fotbal pentru salvarea Anastasiei

Clubul Concordia Chiajna a decis ca toate încasările de la partida de pe 18 februarie, din Liga 1, cu FCSB, vicecamioana României, să fie donate Anastasiei.

"Anastasia are 3 ani si 3 luni. Cancerul i-a acoperit toata emisfera stanga a creierului, dar ea e puternica si curajoasa. A trecut cu bine printr-o operatie cu riscuri mari si sanse aproape inexistente, iar acum are nevoie URGENTA de contributia ta. Anastasia are sansa sa se vindece - medicii din Israel au confirmat!

Va rugam din suflet sa participati cu ORICE suma si sa distribuiti catre prieteni. Chiar daca diagnosticul crunt, cumplit, ne-a cutremurat, dorinta de viata si taria Anastasiei ne arata cata putere sta intr-un om mic si ne dau incredere sa speram. Orice suma conteaza enorm! Iti multumim din suflet!

Puteti face donatii si in contul deschis in lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatal Anastasiei.

https://www.facebook.com/donate/2272888682927583/2023865304328253/", se spune în postarea celor de la Concordia Chiajna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Miracol pentru Anastasia, fetiţa de doar 3 ani operată pe creier şi care acum zâmbeşte din nou