Antena Meniu Search
x

Trei români condamnaţi în Anglia pentru uciderea interlopului Săndel Şerbu. Video cu momentul crimei

Trei români condamnaţi în Anglia pentru uciderea interlopului Săndel Şerbu. Video cu momentul crimei a fost făcut public şi imaginile sunt teribile. Atacatorii lovesc de zeci de ori, fără milă, cu bâte şi rpngi de fier.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.09.2020, 09:49

Trei români condamnaţi în Anglia pentru uciderea interlopului Săndel Şerbu. Video cu momentul crimei a fost făcut public şi imaginile sunt teribile. Atacatorii lovesc de zeci de ori, fără milă, cu bâte şi rpngi de fier.

Săndel Şerbu, 36 de ani, a fost ucis brutal la Ilford, în estul Londrei, pe 12 noiembrie 2017, fiind lăsat să moară pe stradă, după ce a fost bătut sălbatic. Trei români au fost condamnaţi la 64 de ani de închisoare, iar imaginile făcute publice după proces sunt şocante.

În imagini se vede cu Săndel Şerbu e atacat la ieşirea dintr-un magazin din Ilford, fiind urmărit de mai mulţi bărbaţi. A fost lăsat într-o baltă de sânge pe stradă, după ce a fost lovit în cap cu bâte şi răngi. O ambulanţă care trecea din întâmplare prin zonă i-a speriat pe atacatori, care au dispărut. Şerbu a fost dus la spital în stare critică şi a murit după câteva ore.

Răzvan Vlădescu, 27 de ani şi fratele lui, Araman-Nardi Stoica, 25 de ani, au fost găsiţi vinovaţi de crimă cu premeditare şi posesie de arme albe, iar Ionuţ Vasile, 28 de ani, a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Vlădescu a primit închisoare pe viaţă, din care va executa cel puţin 26 de ani, fratele lui Nardi Stoica, închisoare pe viaţă cu minim 23 de ani de detenţie, iar Vasile 12 ani de închisoare.

Şerbu a ieşit din magazinul unde intrase să-şi ia ţigări şi a fost atacat într-o răfuială între grupuri de interlopi români din Anglia. Un prieten era în maşină şi îl aştepta, dar atacatorii i-au spus să rămână acolo, altfel va fi şi el ucis, scrie Daily Mail.

Iniţial Şerbu a reuşit să fugă câţiva metri, dar a fost prins de cei trei criminali şi lovit cu sălbăticie, doar în cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Trei români condamnaţi în Anglia pentru uciderea interlopului Săndel Şerbu. Video cu momentul crimei