Antena Meniu Search
x

Miracolul pascal nu s-a repetat pentru Gigi Becali! A fost prima zi de Paşte după gratii

În ziua de Paşte, mama lui Gigi Becali a tunat şi-a fulgerat la poarta bisericii din Pipera. A vorbit despre o lume fără suflet, fără Dumnezeu şi despre duşmani care-i ţin băiatul în închisoare. A venit dimineaţă la liturghie, deşi a rezistat la slujba de Înviere până la final, în zorii zilei.

Vezi și

 Dar slujba de duminică era sfântă pentru fiul ei. Aşa că n-a vrut să lipsească. La Poarta Albă, Becali s-a rugat şi el. În celulă. În timp ce finul său, Cristi Borcea, primea toată familia în vizită. Cei patru copii, cele două soţii şi pe părinţi.

La Poarta Albă a fost reuniune de familie. Au ajuns, mai întâi, Mihaela, cei trei copii şi părinţii lui Cristi Borcea. Au fost reţinuţi în declaraţii. Şi extrem de încărcaţi în bagaje.

Se vedea mâncarea la caserolă. Deţinuţii au voie doar cu bucate semipreparate. Imediat, la Poarta Albă, a bătut şi actuala soţie, Alina. În timp ce familia Borcea se reunea pentru două ore, în Pipera, la biserica ridicată de Gigi Becali, o mamă se ruga.

A venit dimineaţă, la liturghie, aşa cum îi plăcea şi băiatului său. Azi-noapte, în spatele preoţilor, la slujba de Înviere, n-a mai stat Becali. Patimile sale n-au luat sfârşit, spune familia.

S-a rugat, pentru un semn bun, toată familia. Fetele cele mai mici, ale lui Gigi Becali au luat lumina sfântă şi-au plecat acasă imediat după miezul nopţii. Însă, fata cea mare, mama lui Becali şi soţia lui au rezistat, la slujbă până la ora cinci dimineaţa.

Reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă n-au vrut să spună dacă Becali a fost dus la slujba de Înviere. Latifundiarului îi plăcea să cânte "Hristos a Înviat" şi să înconjoare biserica.

Azi a luat masa cu deţinuţii: ciorbă de miel, friptură de oaie, cozonac şi ouă roşii. Becali e aproape de un an în închisoare. A ţinut post, iar ieri s-a şi împărtăşit. A fost la slujbă, alături de finul său, Cristi Borcea. Cele două femei din viaţa lui Cristi Borcea s-au despărţit ca două vechi prietene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Miracolul pascal nu s-a repetat pentru Gigi Becali! A fost prima zi de Paşte după gratii