Antena Meniu Search
x

O clădire istorică a ars, doi pompieri răniţi

Stingerea unui incendiu s-a transformat într-o misiune pe viaţă şi pe moarte pentru doi pompieri din Arad. Au fost răniţi după ce o grindă şubrezită de vreme şi de foc s-a prăbuşit sub greutatea lor.

Vezi și

Pompierii fuseseră chemaţi să stingă un incendiu la o clădire istorică, veche de un secol. Focul a pornit, se pare, de la un coş neizolat.

Nici nu se luminase bine afară când a izbucnit focul. Mai mulţi oameni care se pregăteau să plece la serviciu au văzut acoperişul în flăcări şi au dat alarma. Povestesc că înainte au auzit o explozie.

15 pompieri au ajuns imediat la faţa locului. Au fost nevoiţi să urce pe o scară ca să ajungă la acoperişul în flăcări. Alţii au intrat în curtea şi au înconjurat clădirea.

Dar intervenţia lor a fost cât pe ce să se transforme într-una dramatică. Doi pompieri au fost răniţi după ce o grindă s-a rupt şi au căzut de la înălţime. Unul dintre bărbaţi a apucat să se prindă de ceva. Cel de-al doilea a ajuns la spital, dar starea lui nu este gravă.

Pe timpul operaţiunii de intervenţie, datorită prăbuşirii unei părţi din plafonul acoperişului, unul din subofiţeri a necesitat intervenţia SMURD-ului trimis de la unitate.

Ca să nu mai pună în pericol şi alte vieţi, circulaţia mijloacelor de transport a fost oprită timp de o oră.

Din fericire, în clădirea veche de 100 de ani nu se afla nimeni în acel moment. Cu doar câteva zile în urmă, cineva cumpărase apartamentul de la etaj prin programul prima casă, dar n-a apucat să se mute. La parter se aflau câteva magazine, şi ele închise la acea oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O clădire istorică a ars, doi pompieri răniţi