Antena Meniu Search
x

Curs valutar

MISTER! Un bărbat din Bistriţa a dispărut de acasă şi rudele l-au găsit spânzurat exact în locul pe care l-a indicat un preot din sat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Poienile Zagrei a fost găsit joi de dimineață spânzurat de un copac dintr-o pădure situată la 3 kilometri de casa sa. Tânărul nu era căsătorit, avea 8 frați și muncea în agricultură pe Valea Bârgăului.

de Redactia Observator

la 11.05.2017 , 18:45

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Poienile Zagrei a fost găsit joi de dimineață spânzurat de un copac dintr-o pădure situată la 3 kilometri de casa sa. Tânărul nu era căsătorit, avea 8 frați și muncea în agricultură pe Valea Bârgăului.

Acesta a dispărut de acasă marți după-amiază. La câteva ore după dispariție, acesta și-a sunat un vecin și unul dintre frați și le-a spus să aibă grijă de ei. Fratele victimei a asistat practic la sinuciderea acestuia, prin telefon.

„M-a sunat marți seara și mi-a spus „Fratele meu să ai grijă de tine”. L-am întrebat ce are de gând și am auzit un pârâit în telefon, după care nu a mai răspuns la telefon. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă cu el. L-am sunat de zeci de mii de ori până s-a descărcat telefonul”, mărturisește unul dintre frații săi.

Articolul continuă după reclamă

Cunoscuții bărbatului spun că marți acesta a fost foarte abătut și nu a comunicat cu nimeni din familie. Nimeni nu știe însă ce l-a supărat pe tânăr atât de tare încât a recurs la acest gest disperat. Miercuri, familia a alertat și poliția, după ce a periat întreaga localitate și l-a sunat pe tânăr de sute de ori, până când telefonul i s-a descărcat. În jur de 40 de oameni l-au căutat pe bărbat miercuri, fără niciun rezultat.

Un preot din localitatea le-ar fi spus membrilor familiei că acesta va fi găsit peste trei zile, lângă niște stânci. Unul dintre verișorii săi l-a găsit însă cu o zi mai devreme, dar, aşa cum spusese preotul, în apropierea unor stânci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

sursa: bistriteanul.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » MISTER! Un bărbat din Bistriţa a dispărut de acasă şi rudele l-au găsit spânzurat exact în locul pe care l-a indicat un preot din sat