Antena Meniu Search
x

Mitică Dragomir, la un pas de judecată

Se strânge laţul pentru Mitică Dragomir! Surse judiciare spun că procurorii sunt la un pas să trimită dosarul lui în judecată.

Vezi și

 Se strânge laţul pentru Mitică Dragomir! Surse judiciare spun că procurorii sunt la un pas să trimită dosarul lui în judecată. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal este acuzat că şi-ar fi însuşit ilegal trei milioane de euro din banii pentru drepturile TV ale Ligii 1.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, va fi trimis în judecată de procurorii DNA în perioada imediat următoare. Dosarul în care "Corleone" este acuzat că şi-a însuşit trei milioane de euro din banii primiţi de Ligă pentru drepturile TV ale Ligii 1 este aproape finalizat, oamenii legii mai având puţin până când îl vor transmite instanţei.

Ziarul Ring scrie luni că nu se mai aşteaptă decât expertiza contabilă în acest caz, după aceea urmând ca rechizitoriul să fie finalizat.

"Suntem foarte aproape de redactarea rechizitoriului, aşteptând, practic, doar expertiza contabilă. Am dat termen expertului ca, până la data de 25 august, expertiza să fie gata. În cursul lunii septembrie, va fi redactat rechizitoriul. Având în vedere numărul mare de inculpaţi, e posibil să disjungem, urmând ca numai o parte din aceştia să fie trimişi, într-o primă fază, în judecată. Ceilalţi, pentru care se va face disjungere, vor fi şi ei trimişi în judecată pe măsura finalizării probatoriului", au precizat surse judiciare.

Urmărirea penală nu l-a scăpat de probleme pe Dumitru Dragomir, acesta urmând a fi trimis în judecată.

"Dragomir Mitică are în continuare calitatea de inculpat pus sub control judiciar, măsura instituită de instanţă după ce s-a respins solicitarea noastră privind arestarea preventivă", a explicat purtătoarea de cuvânt a Parchetului Capitalei, procurorul Corina Paraschivescu.

Dumitru Dragomir este acuzat că şi-a însuşit trei milioane de euro din banii primiţi de la televiziuni pentru drepturile TV ale meciurilor din Liga 1. Procurorii anticorupţie susţin că deşi a negociat direct cedarea drepturilor TV, Dragomir a solicitat şi a primit din partea Adunării Generale a LPF un comision de 5% pentru o firmă a unui apropiat care ar fi intermediat negocierile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Mitică Dragomir, la un pas de judecată