Antena Meniu Search
x

Mobilizare uriaşă pentru Bogdan, tânărul salvat în Turcia, după ce în ţară fusese trimis să moară acasă

Mobilizare uriaşă pentru Bogdan, tânărul salvat în Turcia, după ce în ţară fusese trimis să moară acasă. Tânărul de doar 20 de ani a fost operat pe creier şi starea lui s-a îmbunătăţit. Colegii de liceu au demarat o acţiune caritabilă, pentru a-l ajuta în continuare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.01.2019, 12:32

Mobilizare uriaşă pentru Bogdan, tânărul salvat în Turcia, după ce în ţară fusese trimis să moară acasă. Tânărul de doar 20 de ani a fost operat pe creier şi starea lui s-a îmbunătăţit. Colegii de liceu au demarat o acţiune caritabilă, pentru a-l ajuta în continuare.

Bogdan Margiol are 20 de ani şi de Crăciun i s-a spus că nu mai poate fi salvat. A fost diagnosticat cu cancer la testicule, a fost operat, însă cancerul s-a răspândit în tot corpul, i-au spus medicii. Chir în prima zi de Crăciun, medicul le-a spus rudelor: "Tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt."

Din acel moment Bogdan n-a mai putut respira fără mască de oxigen, iar sora şi mama lui l-au vegheat zi şi noapte.

În țară i s-a spus că nu mai are șanse și singura soluție este să plece în Turcia de urgență. Rudele şi prietenii s-au mobilizat, au lansat sute de apeluri cerând ajutor în mediul online şi mii de oameni au făcut posibil ca vineri seara, Bogdan să plece spre Turcia.

Pe acelaşi subiect

Acolo a fost deja operat şi s-a descoperit că nu avea o tumoare pe creier, ci doar două vase de sânge care formaseră un cheag, trecând cu bine peste intervenţia chirurgicală prin care acest cheag a fost îndepărtat. Acum bogdan a început tratamentul cu citostatice, medicii fiind foarte optimişti în privinţa şanselor de vindecare.

Mobilizare uriaşă pentru ca Bogdan să fie mai departe ajutat

"Să nu uităm că Bogdan încă are nevoie de ajutorul nostru, chiar dacă a reușit să treacă cu bine de operația de la cap. El încă are nevoie de bani pentru a începe ședințele de chimioterapie și pentru a scăpa de această boală cruntă și să revină acasă, sănătos, lângă cei dragi lui.", transmit membrii familiei.

Pentru sprijinirea tânărului, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu a organizat luni la Căminul Cultural din comună, un eveniment caritabil. Bogdan Marghiol a fost elevul acestui liceu. Taxa de intrare a fostde 10 lei, iar fiecare donație, oricât de mică, a fost binevenită.

"Nu uitați că în continuare, Bogdan are nevoie de ajutor necondiționat!

Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar pe Bogdan să îl facă bine! 🙏

Puteți dona în următoarele conturi:

RO86BRDE140SV74081851400 EURO SI LEI RO90BRDE140SV74081771400 pe numele ELIS OTURBAI"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Mobilizare uriaşă pentru Bogdan, tânărul salvat în Turcia, după ce în ţară fusese trimis să moară acasă