Antena Meniu Search
x

O tânără din Năsăud şi-a jefuit noul iubit şi l-a ameninţat apoi la telefon că vine şi-l bate dacă o mai caută

O tânără din Năsăud şi-a jefuit noul iubit şi l-a ameninţat apoi la telefon că vine şi-l bate dacă o mai caută. Fata a dispărut apoi definitiv, plecând din ţară.

Femeia a disparut din ţară
O tânără din Năsăud şi-a jefuit noul iubit şi l-a ameninţat apoi la telefon că vine şi-l bate dacă o mai caută - Bistriţeanul

O tânără din Năsăud şi-a jefuit noul iubit şi l-a ameninţat apoi la telefon că vine şi-l bate dacă o mai caută. Fata a dispărut apoi definitiv, plecând din ţară.

Un bărbat din Baia Sprie acuză o femeie din Telciu că i-a furat 360 de euro și că i-ar fi spart televizorul atunci când încerca să i-l fure. Cei doi au trăit o povete de dragoste în timpul Sărbătorilor de iarnă. Bărbatul a mers în ianuarie la poliţie şi a povestit tot ce s-a întâmplat, depunând şi o reclamaţie pe numele femeii.

Bărbatul, care e muzicant, din Baia Sprie, a cunoscut-o pe Marta H., din Năsăud, la o petrecere, pe 8 decembrie. Au păstrat legătura pe reţelele de socializre şi potrivit istorisirii bărbatului, cei doi au decis, la propunerea Martei, să petreacă împreună Sărbătorile.

După ce au petrecut câteva zile împreună, în 29 decembrie, în prag de Revelion, bărbatul s-ar fi trezit că din portofel îi lipsesc 360 de euro, iar plasma pe care o avea în casă era spartă. Femeia a dispărut cu cei 360 de euro, dar nu înainte de a încerca să ia cu ea și plasma. Televizorul s-a spart când a vrut să iasă cu el pe uşă, dis de dimineaţă, în timp ce bărbatul dormea.

Potrivit maramureșeanului, femeia nu s-a oprit aici, mințindu-l și că are nevoie de bani pentru a rezolva diverse probleme de sănătate: "M-a mințit că tatăl ei trebuie să plece să facă un tomograf la Năsăud și îi trebuie 200 de euro. I-am trimis pe numele mamei sale, prin transfer bancar. Am sunat-o la mama ei și i-am cerut banii, însă m-a înjurat și m-a amenințat că vine fata ei în Baia Sprie și mă bate.", povesteşte bărbatul, citat de vasiledale.ro.

Se pare că femeia a părăsit deja țara, fiind în acest moment în străinătate. Pe numele său, bărbatul a depus o plângere pentru furt, care a ajuns al Poliția Năsăud: "În 15 ianuarie, un bărbat din Maramureș a sesizat faptul că la sfârșitul lunii decembrie o femeie din Telciu i-ar fi sustras o sumă de bani și i-ar fi distrus un televizor. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal.", a declarat pentru Bistrițeanul purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Crina Sîrb.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Năsăud şi-a jefuit noul iubit şi l-a ameninţat apoi la telefon că vine şi-l bate dacă o mai caută