Antena Meniu Search
x

Staţiunile montane de la noi se pregătesc de Crăciunul pe rit vechi

Ardeal sau Moldova, că au mai fost sau nu, moldovenii sunt hotărâţi să aibă sărbători pe cinste la noi. Cu miile trec graniţa cu România. Şi chiar dacă sunt coz

Vezi și

În staţiunile de la noi se fac din nou pregătiri pentru oaspeţi. Frontiera cu Republica Moldova este luată cu asalt de zeci de mii de moldoveni, în fiecare zi. Vecinii de peste Prut vor petrece la noi Crăciunul pe Rit Vechi în data de 7 ianuarie.

Ardeal sau Moldova, că au mai fost sau nu, moldovenii sunt hotărâţi să aibă sărbători pe cinste la noi. Cu miile trec graniţa cu România. Şi chiar dacă sunt cozi ce par interminabile, toţi par să aibă răbdare pe drumul spre... distracţie.

În ultimele trei săptămâni, peste 200 de mii de moldoveni au trecut frontiera spre România. De azi, spun poliţiştii, tranzitul va fi şi mai mare.

La frontiera româno-moldoveană a fost deja suplimentat personalul. Pentru evitarea blocajelor, şoferii sunt sfătuiţi să folosească toate cele şase puncte de trecere a frontierei. Sunt disponibile, în total, pe sensul de intrare în ţară 28 de benzi de control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Staţiunile montane de la noi se pregătesc de Crăciunul pe rit vechi