Antena Meniu Search
x

Mormântul unui fost campion național la box a fost profanat

Încă o veste proastă pentru Adrian Minune. Finul său, fostul campion de box Marius Bosnea, mort în urmă cu opt ani, a fost jefuit, pe lumea cealaltă.

Vezi și

Încă o veste proastă pentru Adrian Minune. Finul său, fostul campion de box Marius Bosnea, mort în urmă cu opt ani, a fost jefuit, pe lumea cealaltă. Patru bărbaţi au rupt gardul cimitirului, au descris cripta şi au furat tot de au găsit. Şi nu era puţin: câteva sute de euro, bijuterii din aur, dar şi câteva doze de stupefiante, spun anchetatorii.

La groapa lui Marius Bosnea, fost campion naţional la box, finul lui Adi Minune, dar şi fostul cap al lumii interlope din oraş, preoţii au cântat din nou în amintirea lui. Sub cerul apăsat de nori, mama şi fratele lui au plâns ca în urmă cu opt ani. Au aflat de dimineaţă că sicriul a fost scos la suprafaţă şi lăsat fără bunurile dinăuntru.

Câteva sute de euro ar fi fost. În plus, în ziua înmormântării, sportivului i s-au pus un ceas şi un lanţ din aur, un inel vechi, iar pe lângă trup i-au fost aşezate trei medalii din aur câştigate în box. Toate au dispărut, în toiul nopţii, laolată cu câteva pliculeţe de cocaină, spun surse din rândul anchetatorilor.

Amprentele a patru indivizi au fost găsite pe sicriu. Retras din sport, Marius Bosnea devenise şi bodyguardul lui Adi Minune. În 2004 a fost însă reţinut pentru posesie de droguri. Doi ani mai târziu pierea într-un accident de maşină.

În acea zi din vară, când a fost înmormântat, întreg oraşul a fost blocat. Mii de piteşteni s-au strâns să asculte cântecele de jale. Familia lui Marius Bosnea spune că va oferi recompensă oricui poate da indicii despre cei care au profanat mormântul bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mormântul unui fost campion național la box a fost profanat