Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trupul unui bărbat găsit dezgropat într-un cimitir din Mureş, urme uriaşe de zgârieturi descoperite pe sicriu, posibil de la un urs

Cadavrul unui bărbat îngropat săptămâna trecută în cimitirul din Goleşti, judeţul Mureş, a fost găsit dezgropat de localnici. De asemenea, au fost descoperite urme de zgârieturi pe sicriu, care provin de la un animal de talie mare, posibil un urs.

de Cristian Ionescu

la 30.10.2019 , 15:52

- foto ardealnews.ro

Trupul unui bărbat îngropat săptămâna trecută în cimitirul din Goleşti, judeţul Mureş, a fost găsit dezgropat de localnici. De asemenea, au fost descoperite urme de zgârieturi pe sicriu, care provin de la un animal de talie mare, posibil un urs.

Evenimentul ar fi avut loc în cursul nopţii, astfel că nu există martori care să fi văzut ceva.

Mort dezgropat în cimitir de un animal de talie mare, posibil un urs

Articolul continuă după reclamă

În cursul nopţii, în localitatea Troița, comuna Galesti, judeţul Mureş, a avut loc un groaznic incident în cimitirul din localitatea amintita, scrie ardealnews.ro.

Conform unor surse care efectuează cercetări la faţa locului, citate de presa locală, ar exista urme de zgărieturi ce pot aparţine unui animal sălbatic de talie mare, atât pe sicriu cât şi la groapa. Urmele de lopată provin de la momentul iniţial în care a fost săpată groapa, în urmă cu o săptămâna, când a avut loc înmormântarea.

Autorităţile ar fi stabilit că ar fi vorba despre un urs, care a dezgropat cadavrul. Poliţiştii efectuează cercetări în continuare, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Trupul unui bărbat găsit dezgropat într-un cimitir din Mureş, urme uriaşe de zgârieturi descoperite pe sicriu, posibil de la un urs