Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Muncitor sfârtecat de utilajul pentru depănușat porumbul, la Botoşani

Un bărbat din Botoşani a pierit în chinuri groaznice, prins de utilajul pentru depănuşat porumbul, după ce acesta a fost prins de dinţii puternici ai maşinii, încercând să o repare. Utilajul s-ar fi oprit brusc, moment în care bărbatul de 64 de ani s-a băgat între valţurile utilajului

de Cristian Ionescu

la 25.02.2019 , 22:40

Un bărbat din Botoşani a pierit în chinuri groaznice, prins de utilajul pentru depănuşat porumbul, după ce acesta a fost prins de dinţii puternici ai maşinii, încercând să o repare.

Utilajul s-ar fi oprit brusc, moment în care bărbatul de 64 de ani s-a băgat între valţurile utilajului, încercâd să-l deblocheze cu piciorul. Din senin, maşinăria a pornit din nou.

Bărbatul din Botoşani ucis de utilajul pentru depănuşat porumbul

Articolul continuă după reclamă

Potrivit monitorulbt.ro, bărbatul lucra cu un utilaj de depănușat porumbul, pe un câmp din satul Doina, iar la un moment dat utilajul s-a blocat.

Pe acelaşi subiect

El a încercat să se bage între valţurile utilajului, însă acestea s-au pus în mişcare fiind prins de mașinăria puternică.

El a fost tras efectiv între dinții puternici ai utilajului, decedând pe loc.

Acesta a fost găsit de un coleg de-al său, care a sunat la 112. O echipă de descarcerare şi una de ambulanţă au intervenit, pentru a scoate victima din utilaj, însă bărbatul era deja mort la sosirea echipajelor de salvare, astfel încât nu s-a mai putu face nimic pentru el.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Muncitor sfârtecat de utilajul pentru depănușat porumbul, la Botoşani