Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun abandonează sania, în lipsa zăpezii. La Galați a ajuns cu carul, iar la Constanța a ieșit din apele mării

Moş Crăciun e foarte ocupat în această perioadă. Mai sunt trei zile până la Sărbătoarea Naşterii Domnului şi are multe drumuri de făcut. Şi, cum nu poate folosi sania, pentru că nu e zăpdă peste tot, Moşul a fost nevoit să găsească soluţii pentru a ajunge în fiecare loc unde sunt copii. În Galaţi, de exemplu, a ajuns cu un car alegoric. Iar în Constanţa, înotând.

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 08:19

Vezi și

Apariţia surprinzătoare a Moşului a fost întâmpinată de claxoanele şoferilor aflaţi în trafic, dar şi de aplauzele gălăţenilor care se aflau aseară pe străzile orşului. În desele sale opriri, carul alegoric a fost înconjurat imediat de copii şi de părinţi. "Am auzit cântând şi ne-am uitat pe geam", povestește o femeie. Moș Crăciun a fost însoţit de ajutoarele sale, dar şi de artişti care au cântat colinde la fiecare oprire.

Moș Crăciun: S-au îmbolnăvit renii! Am rămas cu o Spiriduşă, s-o ţină Dumnezeu sănătoasă că altfel nu ştim unde vom ajunge!

Spiriduşă: E puţin frig, dar merită pentru copii. Când le văd bucuria îmi umple inima! 

Gălăţenii vor putea vedea carul alegoric al Moşului până în ajunul Crăciunului, între orele 17.00 – 20.00, prin toate cartierele municipiului. 

Pe acelaşi subiect

Moș Crăciun a venit înotând la Constanţa

La Constanţa, Moşul a fost întâmpinat de fanfară. Dar şi de coruri de copii. Cum nici la malul mării nu e zăpadă, Moşul a fost nevoit să găsească soluţii pentru a ajunge la copii. Micuţii au rămas surprinşi să îl vadă pe moşul cu barbă albă ieşind din adâncuri. 

Pentru a-l încălzi, puştii i-au spus moşului poezii care mai de care mai frumoase, eforturile lor fiind răsplătite cu dulciuri şi jucării.  Întrebat dacă a mai văzut până acum un Moş care să vină de sub apă, un băiețel răspunde: "Nu, doar cu sania". Moş Crăciun scafandru a promis că va veni şi anul viitor. Încărcat cu şi mai multe daruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun abandonează sania, în lipsa zăpezii. La Galați a ajuns cu carul, iar la Constanța a ieșit din apele mării