Antena Meniu Search
x

Moţiunea de cenzură, dezbătută şi la sat! Într-o comună din Bacău situaţia din ţară este întoarsă pe toate părţile

Nu doar în Capitala ţării, spiritele se inflamează. Şi la ţară, sătenii întorc situaţia pe toate părţile. Într-o comună din Bacău, de exemplu, multă lume îi ia apărarea lui Sorin Grindeanu, despre care localnicii spun că ar trebui lăsat să ducă la bun sfârşit ce a început. Alţii se gândesc deja că o să treacă moţiunea şi o văd pe premarul Gabriela Firea premier

Vezi și

Nu doar în Capitala ţării, spiritele se inflamează. Şi la ţară, sătenii întorc situaţia pe toate părţile. Într-o comună din Bacău, de exemplu, multă lume îi ia apărarea lui Sorin Grindeanu, despre care localnicii spun că ar trebui lăsat să ducă la bun sfârşit ce a început. Alţii se gândesc deja că o să treacă moţiunea şi o văd pe premarul Gabriela Firea premier.

Există însă un punct în care sunt cu toţii de acord. Cel mai important este ca cei care ajung la guvernare să facă bine poporului.

Sătenii din Săuceşti nu se pricep aşa tare la politică, dar asta nu îi împiedică să discute şi ei despre ce se întâmplă la Bucureşti.

Pe uliţe, acasă la ei, prin cârciumi - cu familiile sau vecinii - cel mai dezbătut subiect este moţiunea de cenzură.

Un pic mai încolo, în curtea lui, dăm de domnul Iorga.

"Eu aş vota în felul următor: BINE! Binele pentru poporul românesc, partea de jos. Nici chiar să le fie bine cum e BINELE lor, dar nici să moară de foame", spune domnul Iorga.

Un alt sătean, de 78 de ani, este supărat tare pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Face el contra partidului lui, face moţiune... Da, dar ce rost are să faci aşa ceva? Spune cu două săptămâni înainte că e foarte bun guvernul şi acum hop, dintr-odată!", afirmă bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Moţiunea de cenzură, dezbătută şi la sat! Într-o comună din Bacău situaţia din ţară este întoarsă pe toate părţile