Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motociclistul vitezoman, încă o victimă

Încă un tânăr secerat de motociclistul vitezoman la o cursă ilegală, al patrulea, a fost înmormântat. Bogdan a supravieţuit doar câteva zile

de Redactia Observator

la 12.09.2014 , 19:27

Încă un tânăr secerat de motociclistul vitezoman la o cursă ilegală, al patrulea, a fost înmormântat. Bogdan a supravieţuit doar câteva zile

În urma sicriului, mama lui Bogdan abia poate să meargă. Refuză să înainteze pe un drum care duce la pierderea fiului ei, pentru totdeauna. E sprijinită, acum mai mult ca oricând, de tatăl lui Bogdan. Modelul lui în viaţă, cum obişnuia să spună. Sute de prieteni le-au stat alături părinţilor distruşi.

Pasiunea pentru întreceri l-a adus în faţa morţii. Era spectator la cursa în care un motociclist a încercat o cascadorie letală şi a intrat ca proiectilul în public. Trei tineri au murit pe loc.

Vezi și

Părinţii lui Bogdan cred că băiatul lor putea fi salvat. Un singur sentiment ar putea fi mai puternic decât durerea lor. Iar acela e revolta provocată de medici.

Imediat după impactul nimicitor, Bogdan a rămas pe caldarâm. Avea picioarele distruse, dar era conştient. Părinţii ar fi vrut să îl transfere în Viena. Să îl salveze cu orice preţ, dar aveau nevoie de informaţii exacte despre starea lui Bogdan. Medicii au refuzat sa le dea. Luni seara, inima tânărului avea să cedeze.

Acum, după ce şi-au îngropat fiul, părinţii sunt hotărâţi să depună plângeri la poliţie şi la Colegiul Medicilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Motociclistul vitezoman, încă o victimă