Antena Meniu Search
x

Munca cinstită dăunează grav sănătăţii! Prostituatele nu şi-ar lăsa meseria de pe centură pentru nimic în lume

Reporterii Observator au făcut un experiment şi le-au propus un job cinstit. Au fost refuzaţi cu zâmbetul pe buze. Nu la fel au reacţionat şi cei care fac specula cu ţigări. Ei ar munci şi ca gunoieri, fără să stea prea mult pe gânduri. Motivul: afacerile cu ţigări nu mai sunt deloc profitabile.

Vezi și

 Fata nici nu-şi imaginează viaţa fără prostituţie. O sperie leafa de 1200 de lei. Despre câştig, ea vorbeşte numai în valută.

Aşa că munca cinstită nu le face cu ochiul. Deşi toate promit că după ce se vor îmbogăţi pe marginea drumului, îşi vor căuta o slujbă legală, chiar dacă mai prost plătită.

Mai devreme decât prostituatele ar renunţa la ilegalităţi contrabandiştii cu ţigări. Reporterii Observatorului le-au propus şi lor joburi cinstite. Şi. au avut o surpriză. Oamenii par disperaţi să muncească chiar şi pe un post de gunoier.

Nu mai vor să rişte, pentru că nici afacerea cu ţigări pe sub mână nu mai merge, recunosc chiar ei.

Dar cei care-şi doresc să muncească, probabil tot de contrabandă se vor ocupa vreme bună. În România la sfârşitul anului trecut erau peste 500 de mii de şomeri, iar locuri de muncă scoase la concurs de ANOFM erau aproape 9000. Practic 55 de şomeri se bat pentru un singur loc de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Munca cinstită dăunează grav sănătăţii! Prostituatele nu şi-ar lăsa meseria de pe centură pentru nimic în lume