Antena Meniu Search
x

Muncitor ingropat in pamant, salvat dupa opt ore in judetul Arad

Misiune dramatica de salvare in judetul Arad. Un muncitor ingropat pana la gat in pamant a fost salvat dupa opt ore in care pompierii au sapat cu mainile goale ca sa ajunga la el

Vezi și

Salvatorii au riscat si ei. Pamantul s-a pravalit de cateva ori si a fost cat pe cei sa-i inghita de vii. Pompierii stiau ca orice miscare putea fi fatala atat pentru muncitorul strivit intre peretii miscatori, dar si pentru ei. De fiecare data cand credeau ca mai au putin sa-l salveze pe barbat, pamantul se surpa din nou.

Barbatul de 44 de ani este angajat la o firma privata, care facea lucrari la reteaua de canalizare, in localitatea Fantanele. Desi nu purta echipament de protectie si malul nu era asigurat, omul si-a riscat viata si a coborat sub pamant. A vrut sa monteze o teava la cinci metri adancime si s-a surpat pamantul. Desi omul risca sa se sufoce, acoperit pana la gat de pamant, colegii lui au anuntat tarziu pompierii. “Am auzit. A tipat pe-afara sa cheme pompierii sa-l scoata. Am incercat sa-l scoatem si n-am putut si n-a vrut nimeni sa cheme pompierii. A stat omul doua ore acolo. Era sa moara”, a declarat un martor.

Pentru ca ramasese fara aer, medicii i-au pus o masca de oxigen chiar in timp ce salvatorii sapau cu mainile goale, sa nu-l raneasca. Abia dupa opt ore de chin, barbatul a fost scos. Omul a ajuns cu hipotermie la spital. Din cauza oboselii si a frigului din groapa, unul dintre salvatori a avut si el nevoie de ingrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Muncitor ingropat in pamant, salvat dupa opt ore in judetul Arad