Antena Meniu Search
x

Mesajul emoționant al mamei lui Octavian, tânărul găsit mort în munții Făgăraș, alături de tatăl lui: "Mulţumesc, copil vesel, pentru aceşti 18 ani"

Mama lui Octavian, tânărul găsit mort în munții Făgăraș, alături de tatăl lui, după ce fuseseră dați dispăruți, a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

Mama lui Octavian, tânărul de 18 ani găsit mort în munții Făgăraș, alături de tatăl lui, Petru, după ce fuseseră dați dispăruți de mai multe zile, a scris un mesaj emoționat pe Facebook după ce a aflat de moartea celor doi.

"Trupul lui Octavian a fost localizat din elicopter. Mulţumesc, copil vesel, pentru aceşti 18 ani. Am fost cea mai împlinită mamă. Domnul să ne lumineze să umblăm, aşa, pe întuneric. Şi acum, ca şi la plecare, îţi repet: ai grijă, te iubesc. Mami", a scris Amelia Sandu-Andrieş.

Aceasta a postat un mesaj şi pentru soţul ei: „Petru, Octavian. Octavian, Petru. Şi trupul lui a fost localizat între timp. Un om blând, care a iubit munţii şi ne-a iubit pe noi. Aici am fost fericiţi toţi trei, la prima creastă de Făgăraş a lui Octavian. Vă îmbraţişăm, acolo unde sunteţi“.

Amalia Andrieș a postat și o fotografie de la prima ascensiune a lui Octavian pe munte, la o vârstă fragedă.

Pe acelaşi subiect

Octavian și Petru Andrieș au plecat, împreună cu un prieten de familie, Constantin Fărtăieş, într-o expediţie de 10 zile în Munţii Făgăraş. Miercurea trecută, familia a pierdut contactul cu ei și a luat legătura cu serviciul Salvamont, însă căutările au început abia la sfârșitul săptămânii trecute, când vremea a permis ridicarea elicopterului.

Marți, trupurile lui Octavian și Petru au fost reperate cu elicopterul în două văi diferite, iar, azi, preşedintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a anunțat că a fost reperat și cel de-al treilea turist dat dispărut în munții Făgăraș, iar echipele de salvamontiști au început recuperarea cadavrelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Mesajul emoționant al mamei lui Octavian, tânărul găsit mort în munții Făgăraș, alături de tatăl lui: "Mulţumesc, copil vesel, pentru aceşti 18 ani"