N-a venit Crăciunul, dar porcul este deja vedetă în târgurile cu bunătăţi
Pentru pofticioşi, Crăciunul pare prea departe. Aşa că au dat năvala în târguri. Porcul e vedetă chiar şi în post. În ceaune au fiert fasolea cu ciolan şi sărmăluţele, iar pe grătar s-au rumenit cârnăciorii. Gospodinele au gătit însă şi pentru cei care ţin post. Multe bunătăţi, pentru că e weekend şi dezlegare la peşte
Pentru pofticioşi, Crăciunul pare prea departe. Aşa că au dat năvala în târguri. Porcul e vedetă chiar şi în post. În ceaune au fiert fasolea cu ciolan şi sărmăluţele, iar pe grătar s-au rumenit cârnăciorii. Gospodinele au gătit însă şi pentru cei care ţin post. Multe bunătăţi, pentru că e weekend şi dezlegare la peşte
Un producător din Maramureş ridică ştacheta cu preparate din porc mangaliţa. Numai bune pe masa de sărbători.
Preţurile nu taie pofta. O porţie de sarmale cu carne sau de post, cu mămăliguţă, costă 10 lei, o porţie de fasole costă 8 lei, iar un pahar de vin fiert, numai bun pentru vremea rece, costă 5 lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰