Antena Meniu Search
x

Nămeţi au acoperit și "uliţele" cartierelor de lux

Ninsoarea nu a ales şi a căzut la fel de mult şi peste cei sărăci şi peste cei bogaţi. A nins zdravăn şi în cartierele de soi din Bucureşti. Şi în cartierele considerate de lux doar drumurile principale au fost curăţate.

Vezi și

Domnul din imagine spune că nu vrea să ajungă la fel ca localnicii înzăpeziţi care nu pun mâna pe lopată şi aşteaptă doar jandarmii. Locuieşte într-un cartier de lux şi la fel ca zeci de vecini ai săi a constatat de dimineaţă că doar drumurile principale au fost curăţate.

Dacă nu ai o maşină de teren, nu prea poţi să intri fiindcă zăpada este foarte mare, s-a făcut şanţ pe mijloc şi ştergi tot. Eu de exemplu, mi-am lăsat maşina acasă. Nu ştiu în cât timp o să ajung, asta este, spune o tânără.

Cine îi invidează pe cei care locuiesc în Pipera, una dintre cele mai bogate zone ale capitalei, de azi poate să renunţe la frustrări.

Şi bogaţii au problemele lor. Au ajuns să deszăpezească dezmembrându-şi maşinile. Spre exemplu, o capotă de maşină scumpă a devenit lamă.

Nici zonele de fiţe n-au scăpat de lucrătorii de ocazie la deszăpezire. E drept, aici tarifele cerute au fost triple faţă de cele din cartierele muncitoreşti.

Poliţiştii din Otopeni au făcut şi ei cu schimbul. La lopată. Zăpada nu i-a lăsat să mai dea amenzi.

Cei mai mulţi dintre şoferii din zonele rezidenţiale au preferat să se transforme în pietoni. Aşteaptă primăvara să le scoată maşinile de sub nămeţi.

Nu chiar toată lumea s-a panicat! Sute de bucureşteni, fie că stau în cartiere de bogaţi sau în unele mai sărace, au preferat să se amuze.

Şi-au fotografiat sau filmat maşinile acoperite de zăpadă în faţa blocului sau curţii. Să aibă de ce-şi aduce aminte la vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nămeţi au acoperit și "uliţele" cartierelor de lux