Antena Meniu Search
x

Spectacol inedit al naturii la Galaţi. Mai multe păsări au rămas pe malul fluviului

Mai multe păsări migratoare plecate din Delta Dunării au renunţat la drumul lung spre ţările calde şi au rămas la iernat pe malul fluviului.

Vezi și

Mai multe păsări migratoare plecate din Delta Dunării au renunţat la drumul lung spre ţările calde şi au rămas la iernat pe malul fluviului. Obiceiul are deja câţiva ani şi a început cu doar câteva raţe, dar acum oamenii care se plimbă pe faleză pot admira deja o întreagă colonie.

Sunt imagini care amintesc de Delta Dunării, dar sunt surprinse pe faleza din Galaţi. În căutarea hranei, păsările migratoare s-au oprit în mediul prielnic de aici. Mare parte dintre ele renunţă la migraţie şi rămân la iernat pe meleagurile noastre. Lebedele şi gâştele se apropie deseori de mal, dar cele mai curajoase sunt raţele şi lişiţele.

O atracţie deosebită o reprezintă şi cormoranii, care vin pe mal de ficare dată când iese soarele.

Specialiştii atrag atenţia că dincolo de admirat sau fotografiat atracţiile înaripate, oamenii pot să se şi implice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este bine de ştiut că păsărilor le mai plac cerealele, orezul şi fructele! Iar peisajul pe care îl oferă în schimb e fermecător.

Păsările vor rămâne la Galaţi până în primăvară, când vor porni înapoi spre Deltă unde îşi vor petrece următoarele luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Spectacol inedit al naturii la Galaţi. Mai multe păsări au rămas pe malul fluviului