Antena Meniu Search
x

Clarvazatoarele n-au gasit-o pe Elodia! Dar stiu unde e ascuns cadavrul omului de afaceri

Abel a fost ucis cu premeditare! Asta crede sotia omului de afaceri, care a stat de vorba cu reporterii Observator. A povestit ca, in noaptea disparitiei, camerele de supraveghere de la baza sportiva au fost scose din functiune, fara explicatii

Vezi și

In lipsa unui cadavru, insa, principalul suspect, sotul partenerei de afaceri, se declara in continuare nevinovat. Autoritatile continua cautarile, iar pe fir ar vrea sa intre si clarvazatoarele din cazul Elodia, tentate de recompensa de 5.000 de euro pusa in joc.

Luminita Apostol, sotia afaceristului crede ca Adrian Buleu l-ar fi ucis pe Abel din cauza unor terenuri. In noaptea disparitiei, partenera de viata a lui Abel a fost tinuta in telefon de partenera de afaceri, timp in care, cred anchetatorii, sotul asociatei il omora pe Abel si ii ascundea trupul. In mod ciudat, exact in acea perioada camerele de supraveghere erau scoase din functiune. "Atunci nu functionau. Au fost oprite inainte, sotul meu a venit in cinci aprilie, din sase n-au mai functionat pana dupa ce s-a intamplat, pana dupa noaptea aia".

Nici sotia nu mai crede in nevinovatia lui Adrian Buleu, in ciuda argumentelor aduse de avocatul sau, in fata magistratilor. "A sustine ca el ar fi comis un omor este cel putin hazardat. Nu avem cadavru, nu avem modul in care a fost ucis si nici obiectul care ar fi suprimat viata", a declarat unul dintre avocati."Apostol Abel nu era usa de biserica, ci se ocupa si de afaceri necurate. Nu vreau sa spun mai mult".

Avocatii nu au certitudini, asa cum au clarvazatoarele. Atrase de recompensa de cinci mii de euro, sunt dispuse sa o amane pe Elodia, ca sa il gaseasca pe Abel.

Cautarile au fost extinse in padurile de langa Vladimirescu, unde s-a gasit masina incendiata a presupusului criminal. Scafandrii il cauta sub apa, motocicletele si ATV-urile merg pe teren accidentat si o drona survoleaza zona din cer. Dupa 12 zile de la disparitie, Abel e de negasit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Clarvazatoarele n-au gasit-o pe Elodia! Dar stiu unde e ascuns cadavrul omului de afaceri