Antena Meniu Search
x

Un poliţist a fost călcat cu maşina pe picior de o şoferiţă nervoasă

Fost consilier judeţean, o femeie a purtat o discuţie aprinsă cu câţiva agenţi de la rutieră, pe o şosea din judeţul Neamţ.

Vezi și

A încercat să plece de la faţa locului fără acordul poliţiştilor şi în timpul manevrelor l-a atins pe unul dintre ei. Un martor, însă, a filmat întreaga scenă şi vrea să demonstreze cu ajutorul imaginilor că poliţistul nu avea nimic.

Blocată între două autoturisme neinscripţionate, femeia face mai multe manevre în încercarea de a pleca. Unul dintre agenţi se aşează în spatele maşinii de teren ca să o oprească.

Totul se întâmplă sub ochii unui martor, care înregistrează fiecare mişcare. Agentul rămâne căzut pe şosea, iar colegul lui cheamă întăriri şi ajutoare prin 112.

Femeia renunţă la gândul de a pleca, după ce se vede înconjurată de mai mulţi agenţi. Mai mult, coboară din maşină ca să dea mai multe explicaţii.

Femeie: Cum mă bruschezi aşa?

Poliţist: Aţi dat peste colegul meu.

Femeie: A sărit cu pistolul la mine, ai văzut?

Poliţist: Cum a sărit cu pistolul?

Femeie: A sărit cu pistolul la mine, să-ţi spună colegul. A venit cu pistolul în ochii mei.

Acuzat că s-a impus cu pistolul, agentul rămâne tăcut şi nemişcat. Medicii ajung la el şi hotărăsc să-l transporte la spital.

Femeia care l-ar fi rănit pe agent este un fost consilier judeţean. Anul trecut i-a fost suspendat de două ori permisul, iar acum le-a explicat agenţilor că deţine o prelungire a dreptului de conducere. S-a lăsat convinsă să meargă la secţie doar cu intervenţia mascaţilor.

Pe numele ei a fost întocmit un nou dosar penal, de această dată pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist a fost călcat cu maşina pe picior de o şoferiţă nervoasă