Antena Meniu Search
x

Neatentia unui sofer era sa omoare o gravida

Neatentia unui sofer era sa omoare o gravida pe care o ambulanta o ducea de urgenta la un spital din Targu-Jiu. Soferul masinii a schimbat brusc banda de mers si a taiat calea ambulantei.

Vezi și

Ambulanta gonea spre spitalul din Targu-Jiu. Aducea de la Targu Carbunesti o femeie gravida care trebuia sa nasca. La intrarea in oras, a intrat in plin intr-o masina care a schimbat brusc banda de mers. Desi ambulanta nu avea viteza foarte mare n-a mai putut sa o evite. A lovit-o in plin.

Politistii nu spun deocamdata cauza, dar sunt siguri ca soferul ambulantei a circulat corect. “Semnalele acustice si luminoase le avea in functiune”,a declarat agentul Mihai Vaduva

Doar soferul care ar fi provocat accidentul a fost lovit usor la cap. Era singur in masina si a primit primele ingrijiri medicale, chiar de la medicii din ambulanta lovita.

Femeia insarcinata nu a fost ranita. A fost dusa direct in sala de nasteri. La doua ore de la accident, tanara de 32 de ani a adus pe lume un baietel perfect sanatos. Este al doilea copil al femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Neatentia unui sofer era sa omoare o gravida