NEREGULI GRAVE în bucătăriile restaurantelor de la malul mării! Carne de mici cu MUȘTE, muștar ținut în găleți de vopsea!
Oaza de confort e în aceste zile marea. E sezonul perfect pentru plajă şi băi îndelungi printre valuri. Sunt 28-29 de grade pe litoral. Însă neregulile din restaurantele de la malul mării pot face ca zilele petrecute pe litoral să se termine la spital.
Oaza de confort e în aceste zile marea. E sezonul perfect pentru plajă şi băi îndelungi printre valuri. Sunt 28-29 de grade pe litoral. Însă neregulile din restaurantele de la malul mării pot face ca zilele petrecute pe litoral să se termine la spital.
Turiștii trebuie să fie foarte atenți la ce vor mânca. Și asta pentru că inspectorii OPC au descoperit în bucătăriile mai multor restaurante un dezastru.
În satul de vacanta inspectorii au găsit carne de mici cu muște în ea și produse așezate direct jos, pe podea.
Câțiva turiști au fost opriţi la tejghea să cumpere mâncarea care i-ar fi băgat direct în spital. Însă doamna din imagine e furioasă, pentru că atunci când inspectorii OPC le-au arătat ceea ce au consumat, era deja prea târziu.
- Câţi bani alocă românii pentru vacanţa de Paşte în destinaţii extotice. Indonezia sau Singapore, printre cele...
- Românii şi-au luat peste 4 milioane de zile de concediu medical pentru "motive legate de reproducție"
- Joe Biden, număr record de zile de concediu. Un american de rând ar trebui să lucreze 52 de ani ca să-l egaleze...
- Ţara preferată de tot mai mulţi turiști români. Un sejur all-inclusive în misteriosul Deşert Alb porneşte de...
- Reformă pe piaţa muncii. Încă o ţară din UE reduce orele de lucru pe săptămână
Ce au găsit în spatele dughenei, i-a îngrozit chiar şi pe inspectori. Muştarul stă-n găleţi pentru vopsea.
Şi asta nu e tot. Locul aduce mai degrabă cu ceva pentru depozitarea gunoiului. Alimentele stau aruncate peste tot.
Însă ceea ce au descoperit inspectorii OPC a fost cu siguranţă în farfuriile a zeci şi sute de clienţi.
Aproape o tonă de alimente au fost scoase din circuit. Şi amenda maximă de 30 de mii de lei a fost dată şi pentru că inspectorii au fost împiedicaţi să intre în bucătărie.
În plin sezon pe litoral, coada cea mai mare este la shaormerii sau la autoservire, când vine ora de masă.
Turistul poate doar să meargă pe încredere. Sau se uite la detaliile care fac diferenţa. Pentru că nu trebuie să mergi în spate ca să îţi dai seama că locul este curat.
Însă la mare, nu e turist care nu încerce măcar o dată peştele. Unul dintre cele mai perisabile alimente. Dar dacă este depozitată în condiţii normale şi gătită corespunzător, hamsia prăjită merită încercată.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰