Antena Meniu Search
x

Mihai Neşu vrea să dăruiască, de ziua lui

Vezi și

De ziua lui, Mihai Neşu se gândeşte la alţii! Fostul fotbalist îşi donează ziua de naştere copiilor care au nevoie de terapie pentru a putea trece peste problemele locomotorii. Pentru ei, a lansat o campanie de strângere de fonduri, care va dura trei luni. Mihai Neşu spune că puştii alături de care luptă zilnic îi dau putere ca să meargă mai departe.

-De ziua mea, îmi doresc să fiu sănătos în continuare, înconjurat de prieteni. Special de ziua mea, Fundaţia Mihai Neşu a organizat campania "Donează un SMS".

Ziua lui Mihai Neşu este duminică. Şi ştie ce îşi doreşte, la împlinirea celor 34 de ani. Să îi ajute în continuare pe copiii cu probleme locomotorii, care trec zilnic pragul fundaţiei lui.

Fostul fotbalist spune că zâmbetele celor peste 40 de copii de care are grijă la fundaţie îi dau întotdeauna energie. Mihai îi vede pe toţi ca pe o familie căreia vrea să îi ofere o viaţă mai bună.   

Pe acelaşi subiect

-Acest centru vrem să ajungă să fie unul dintre cele mai bune din ţară. Nu mă interesează să fie cât mai mare ca şi cantitate, dar să fie bun calitativ. Să se simtă aici ca într-o familie, să aibă puterea să lupte în continuare.

-Dumnezeu să-l ajute pe Mihai că a avut ideea asta să deschidă aici pentru copiii noştri.

-Facem terapia asta care, na, ne costă foarte mult şi avem rezultate. Facem a doua tură. Sperăm, anul ăsta, să mai facem de două, trei ori.

De ziua lui, Mihai a lansat o campanie, iar cu banii strânşi vrea să le ofere copiilor cu probleme locomotorii un spaţiu pentru recuperare şi terapii avansate.

-Se pot dona doi euro prin SMS la 8838, va dura trei luni de zile şi noi sperăm să strângem cât mai mulţi bani.

-Lui Mihai îi transmit multă sănătate şi să meargă mai departe. Ştiu că o va face cu credinţă şi speranţă.

Viaţa lui Mihai Neşu s-a schimbat în timpul unui antrenament, în 2011, atunci când s-a lovit de un coechipier. În urma acestui accident, a rămas paralizat de la gât în jos. Nu s-a dat bătut. Vrea să se recupereze în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mihai Neşu vrea să dăruiască, de ziua lui