Antena Meniu Search
x

O şcoală din Galaţi s-a transformat în Raiul Dulciurilor! Totul pentru un elev care şi-a pierdut părinţii şi casa într-un incendiu

Vezi și

Sute de prăjituri, tarte, torturi şi brioşe, toate din ingrediente naturale, au fost făcute de cei mici, împreună cu mamele lor. Deserturile delicioase au fost jurizate şi apoi cumpărate. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru a cumpăra lucruri utile unui băieţel care şi-a pierdut părinţii şi casa într-un incendiu.

Holul şcolii s-a transformat într-un furnicar. Elevii au avut un rol foarte important, să jurizeze sute de prăjituri. Cu note între 1 şi 5, ei au avut ultimul cuvânt de spus cu privire la aspectul şi complexitatea preparatelor. Bunătăţile au fost făcute şi cu ajutorul lor. Mamele au fost, însă, direct implicate. Vor să îi înveţe să mănânce sănătos.

-Am pregătit astăzi brioşă cu morcov şi nucă, brioşă cu măr şi trandafir. Sunt produse de la ţăranii locali, sunt produse locale care se găsesc la un preţ acceptabil pentru toată lumea. Făină, iaurt, morcov, nucă, scorţişoară şi multă dragoste. 

-Am gătit o ruladă cu fructe, cu vişine conservate, puse de noi la conservat. Şi căpşunele la fel. Am pus ouă, făină, zahăr, portocală rasă şi fructele.

Pe acelaşi subiect

Elevilor parcă le place mai mult în bucătărie, decât la ore.

-M-a durut mâna, am amestecat cu mixerul aşa.

Părinţii vor cumpăra toate creaţiile gustoase, iar din banii strânşi vor aduce zâmbetul pe buze unui copil încercat de greutăţi. 

-Vor ajunge spre un caz umanitar, spre o familie a cărei casă a ars în urmă cu ceva timp. O familie în care a supravieţuit doar băieţelul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » O şcoală din Galaţi s-a transformat în Raiul Dulciurilor! Totul pentru un elev care şi-a pierdut părinţii şi casa într-un incendiu