Antena Meniu Search
x

Nevasta șoferului vinovat de accident a bătut șoferița nevinovată, la Buzău: "Făi femeie, să nu te-ncing!" (video)

Nevasta șoferului vinovat de accident a bătut șoferița nevinovată, la Buzău: "Făi femeie, să nu te-ncing!". Femeia violentă n-a putut fi oprită nici de soțul ei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.04.2020, 09:00

Accident
Nevasta șoferului vinovat de accident a bătut șoferița nevinovată, la Buzău: "Făi femeie, să nu te-ncing!" (video) - Captură video
  • Accident minor în Buzău, încheiat cu un scandal.
  • O femeie a fost lovită de soția șoferului vinovat.

Nevasta șoferului vinovat de accident a bătut șoferița nevinovată, la Buzău: "Făi femeie, să nu te-ncing!". Femeia violentă n-a putut fi oprită nici de soțul ei.

Soția unui șofer din Ialomița a devenit brusc violentă și a început să o lovească pe șoferița din Buzău care filma cu telefonul mobil.

"Acest individ mi-a lovit mașina,am sunat la 112,mi s-a spus sa merg sa fac o plângere după ce fac poze la mașină,iar doamna care era cu domnul șofer în mașină m-a lovit,mi-a luat telefonul și a fost foarte agresiva! Când au plecat a luat o piatră să mă lovească și a lovit în masina lor! Legea junglei,asta e la noi!", a scris femaia lovită pe facebook, unde a și publicat o filmare cu momentul violent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accidentul s-a produs după ce șoferul de Ialomița a depășit imprudent și a acroșat mașina victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nevasta șoferului vinovat de accident a bătut șoferița nevinovată, la Buzău: "Făi femeie, să nu te-ncing!" (video)