Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nicuşor Dan dă asigurări că parcurile din Bucureşti, ajunse focare de infecţie, ar urma să fie reabilitate în următorii doi ani

Apar primele măsuri în cazul parcurilor murdare din Bucureşti, după ce reporterii Observator v-au arătat imaginile dezastrului: mizerie peste tot, locuri de joacă distruse şi spaţii verzi neîngrijite. Nicuşor Dan, primarul general, a demis azi şeful instituţiei responsabile şi a preluat conducerea interimară. Promite că toate parcurile vor arăta altfel în doi ani. 

de Redactia Observator

la 26.08.2021 , 21:31

  • Nicuşor Dan vrea desfiinţarea Companiei Municipale Parcuri şi Grădini.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: Am schimbat directorul ALPAB. Nu e în stare, nu ştie această meserie. Este o problemă cu parcurile administrate de municipalitate.

O mare problemă, semnalată de reporterii Observator încă de la începutul săptămânii. Parcurile Bucureştiului arată mai rău ca niciodată, mai ceva ca într-un oraş părăsit. Locurile de joacă sunt distruse, un adevărat pericol pentru copiii care se aventurează la joacă.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: În ceea ce priveşte tunderea ierbii, curăţenia, golirea coşurilor de gunoi, curăţarea locurilor de joacă, s-a făcut treaba de mântuială. 

Vezi și

În Cişmigiu, de exemplu, munţii de gunoaie depăşesc doi metri, găinaţul de păsări a pus stăpânire pe bănci, iar rugina a măcinat balansoare, tobogane şi carusele. Ce nu a fost pătat de lipsa de interes a autorităţilor, a fost scrijelit de locuitori. 

Pe acelaşi subiect

Nicuşor Dan vrea desfiinţarea Companiei Municipale Parcuri şi Grădini

Nu lipsa banilor a dus la dezastru. Peste 15 milioane de lei au fost alocate în acest an pentru compania de parcuri, spune edilul. De vină ar fi pasarea responsabilităţii din curtea companiei în cea a ALPAB. 

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: Noi am avut o administraţie, ALPAB, care funcţiona rezonabil, până când în 2018 s-a luat decizia ca activitatea să se mute pe companii. 

Acum, Nicuşor Dan a preluat interimatul instituţiei şi face promisiuni după buget. 

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: Luni dimineaţă, 40 de oameni o să vină în Parcul Cişmigiu şi am promisiunea că într-o săptămână parcul o să arate aşa cum trebuie. În doi ani, de acum, parcurile vor arăta aşa cum trebuie.

După Cişmigiu, vor fi curăţate parcurile Herăstrău şi Carol. La următoarea şedinţă a Consiliului General, din 1 septembrie, va fi propusă desfiinţarea Companiei Municipale Parcuri şi Grădini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Nicuşor Dan dă asigurări că parcurile din Bucureşti, ajunse focare de infecţie, ar urma să fie reabilitate în următorii doi ani