Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini cu recidivistul din Suceava care își snopea copilul în bătaie cu un lemn, în timp ce mama fuma pe scaun, paralizată de frică

Noi imagini greu de privit cu tatăl din judeţul Suceava, care îşi trânteşte brutal băiatul de şapte ani şi îl loveşte cu un lemn, au apărut în spaţiul public. Este al doilea episod şocant de violenţă din ultimele zile. Grav este că, în acest caz, mama copilului a asistat la bătaie, fumând şi fără nicio intenţie de a interveni.

de Redactia Observator

la 10.02.2021, 15:53

Vezi și

Copilul se zvârcolea pe covor, mama fuma la masă

Pe covor, în mijlocul camerei, tatăl îşi trânteşte cu putere băiatul de 7 ani şi-l loveşte cu o bucată de lemn. Copilul se zvârcoleşte şi plânge de durere, dar n-are putere să se apere.

Martoră la scena de tortură, mama fumează liniştită în timp ce fiul ei este zdrobit în băiate. Imaginile ne-au fost trimise pe Fii Observator.

Bătăile crunte ar fi început în urmă cu un an, când bărbatul s-a întors din închisoare. A stat şase ani după gratii pentru că şi-a violat fetele vitrege.

Trebuia să stea opt ani la puşcărie, dar a beneficiat de recursul compensatoriu. Incredibil este că soţia l-a primit înapoi acasă, pentru că au împreună patru băieţi.

Cel mai mic este cel care apare în imagini, lovit cu sălbăticie.

Mama terorizată nu a intervenit

Nicoleta Daneliuc, purtător cuvând DGASPC: "Posibil să se mai fi întâmplat astfel de scene, dar mama terorizată nu a intervenit. Nu ştim dacă a fost bătută şi mama sau nu"

Imaginile, filmate de unul dintre fraţii băiatului, ar fi ajuns la şcoală. Iar o profesoară ar fi anunţat autorităţile. Uimitor este că deşi violenţa era un lucru obişnuit în familia băieţelului, nimeni nu părea să ştie ce se întâmplă.

Constantin Buga, primarul comunei Frumosu: "Nu au fost probleme care sa ne fie semnalate sau asistentului social care monitoriza aceasta familie. Tatal agresiv a spus ca a fost o scapare de moment pentru ca nu isi facea temele"

Camelia Tîmpescu, director școala Gimnazială Frumosu: "Am vazut imaginile cand am fost convocata la primarie si m-au socat. Niciodata nu am avut sesizari de bataie. Noi chiar locuim aproape de aceasta familie, uneori veneau cu colinda"

Tatăl e un recidivist, care și-a violat fetele vitrege

După apariţia imaginilor, autorităţile s-au mobilizat. Mama şi copiii au fost duşi într-un centru pentru victimele violenţei domestice, iar bărbatul a fost reţinut. Pe numele lui este acum un dosar penal pentru violenţă în familie.

Nicoleta Daneliuc, purtător cuvând DGASPC: "Deşi iniţial mama ar fi vrut să rămână acasă şi să-l scoată pe agresor din familie, având în vedere că tatăl acesta este cunoscut ca un recidivist, nu ne-am permis acest risc şi am luat-o pe mamă la noi"

Potrivit unui studiu Salvaţi Copiii, 63% dintre copii spun că sunt bătuți acasă de către părinții lor. 18% dintre copii afirmă că au fost loviţi cu bățul sau nuiaua, 13% cu cureaua şi 8% cu lingura de lemn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Noi imagini cu recidivistul din Suceava care își snopea copilul în bătaie cu un lemn, în timp ce mama fuma pe scaun, paralizată de frică