Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini de la cumplitul accident din Teleorman, în care o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite

Au apărut noi imagini de la tragedia din judeţul Teleorman, unde mulţi oameni au fost spulberaţi de un autoturism, în timp ce stăteau liniştiţi pe o bancă. 

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 15:19

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins întregul eveniment. În imagini se vede cum o maşină iese cu spatele în şosea şi este lovită violent de un alt autoturism.

Impactul este atât de violent încât maşina este proiectată în oamenii care stăteau de vorbă pe bancă, în faţa unui magazin. Maşina era parcată pe un podeţ, în apropiere, iar şoferul a încercat să dea cu spatele pentru a ieşi pe şosea. Nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de un alt autoturism. Impactul a fost violent, iar maşina a fost proiectată în oamenii care stăteau de vorbă, pe o bancă.

A murit în drum spre spital

Trei persoane au fost rănite grav. Una dintre acestea a fost găsită în stop cardio-respirator de echipajele medicale sosite la faţa locului. Medicii au reuşit să-i recapete semnele vitale, însă în drum spre spital inima acestuia s-a oprit din nou, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Noi imagini de la cumplitul accident din Teleorman, în care o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite