Antena Meniu Search
x

Nopți gratuite, oferta pensiunilor din Maramureş în vreme de pandemie

Dacă la mare preţurile au crescut din această lună, în alte staţiuni din ţară, hotelierii şi administratorii de pensiuni au scăzut tarifele la cazare. Şi asta ca să atragă clienţi, mai ales că turismul este pe butuci din cauza pandemiei. În staţiunile din Maramureş reducerea la cazare variază între 15 şi 20%. Pe lângă reduceri sunt pensiuni care oferă turiştilor şi nopţi de cazare gratuite.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 17:37

Vezi și
  • Administratorii pensiunilor s-au adaptat vremurilor
  • Reducerilor pot ajunge la 20%

La poalele Munților Gutâi, în inima Transilvaniei, turiştii pot descoperi satul autentic tradițional şi peisaje sălbatice ce încă aşteaptă să fie descoperite. Pe lângă oaza de linişte, aerul curat de munte şi mâncarea sută la sută naturală, turiştii sunt întâmpinaţi şi cu oferte de nerefuzat: nopţi de cazare gratis.

Daniel Leș, administrator pensiune - Te trezeşti în ciripitul păsărilor, seara facem foc de tabaără. Aducem nişte puncte gastronomice, nişte femei de aici din sat care le gătesc. Eu cred ca ar trebui să redescoperim România la modul cuminte.

Căsuţele autentice româneşti, care au mare căutare printre turişti te fac să crezi că timpul a stat în loc. Aici turiştii pot deprinde tainele olăritului sau alte meşteşuguri chiar de la meşteri populari locali.

Prețurile pentru o noapte de cazare în pensiunile din Maramureş variază între 200 și 350 de lei, în funcție de serviciile alese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Nopți gratuite, oferta pensiunilor din Maramureş în vreme de pandemie