Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nouă frați luaţi cu plânsete din familie

Nouă copii din judeţul Vaslui, crescuţi cu greu, dar cu dragoste, spun părinţii lor, au fost luaţi cu plânsete din familie

de Redactia Observator

la 11.01.2016 , 17:31

Nouă copii din judeţul Vaslui, crescuţi cu greu, dar cu dragoste, spun părinţii lor, au fost luaţi cu plânsete din familie. Oamenii sunt disperaţi. Se aprind de dorul copiilor şi spun că îi vor înapoi. Au primit ajutor să-şi construiască o casă, au primit chiar şi lemne de foc. 

Cel mai mic dintre copii, de numai un an, i-a fost smuls de la piept, spune femeia. Tatăl celor 9 copii face coşuri de nuiele pe care le vinde. Aşa, reuşeşte să câştige câteva sute de lei pe lună. Un pastor i-a ajutat să-şi ridice o casă. Ce-i drept, n-are curent dar înăuntru e curăţenie. Oamenii cred de de data aceasta, un vecin, căruia i-au făcut o plângere la poliţie, a vrut să se răzbune şi i-a reclamat la protecţia copilului.

Familia a primit ajutor dar situaţia s-a menţinut, fapt pentru care a fost emisă o nouă ordonanţă preşedinţială. Singura modalitate în care oamenii îşi pot recupera din nou copiii este în instanţă. Pe 21 ianuarie au înfăţişare la tribunal.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Nouă frați luaţi cu plânsete din familie