Antena Meniu Search
x

Nouă modă a jucăriilor. Micuţii s-au gândit la ce îi vor scrie Moşului să le aducă de Crăciun

Peste 40 de căsuţe pline cu jucării care mai de care mai interesante, s-au expus în acest weekend pentru micii curioşi.

Vezi și

Peste 40 de căsuţe pline cu jucării care mai de care mai interesante, s-au expus în acest weekend pentru micii curioşi. Însoţiţi de părinţi, au examinat de aproape toate jucăriile şi s-au gândit la ce îi vor scrie Moşului să le aducă de Crăciun. Maşinuţe, puzzle-uri, lego, toate au trecut pe rând prin mâinile copiiilor.

În mâinile agile ale copiilor, bucăţile de lemn se transformă rapid în modele fascinante. 

Deşi aparent simplu, acest puzzle îmbină perfect distracţia şi dezvoltarea abilităţilor. În timp ce se joacă, cei mici îşi pun mintea la contribuţie.

Ion Niculai, Arhitect organizational: "Există cunoştinţe pe care copiii le dobândesc prin aceste jucării, sunt din zona fizică, matematică, geometrie şi apoi sunt abilităţile legate de motricitate, de gândire şi creativitate."

Jocurile educative şi creative îi atrag atât pe copii, cât şi pe părinţi. 

Când vine vorba despre jucăriile din lemn, una este regină: kendama, preferata băieţilor de toate vârstele. 

Preţul unei kendama porneşte de la 20 de lei, dar poate ajunge la câteva sute de lei, în funcţie de model. Iar pentru viitorii arhitecţi, un joc precum acesta este alegerea perfectă. 

Pe Maria am găsit-o concentrată, deasupra unei piramide imaginate de ea, din piese colorate. 

Maria, vizitator: "Partea asta ar fi un turn de la piramidă, asta ar fi o parte dintr-o bilă, iar astea ar fi ca un fel de ţepi care apără castelul."

Mos Crăciun ştie deja ce îşi doresc cei mici şi a făcut deja bugetul: între 25 şi 900 de lei a pus deoparte pentru fiecare cadou pentru copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Nouă modă a jucăriilor. Micuţii s-au gândit la ce îi vor scrie Moşului să le aducă de Crăciun